Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dupe na v1.04 seasion3 episode2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po co wam to grajcie sobie na globalu albo gdzies indziej jak ktos chce moge dac jakies exe itemki gaiona i jakies pierscionki exe

oczywiscie na zhypermu serwer dla 10-12 lat sami chiterzy kurwa kazdy na catastrophe(im potwory im samo zabija)-Oczywiscie teraz juz nie na catastrophe :D i to ma byc ku*** gra

mój nick : ZezikoL jak chcecie te itemki piszcie czasami wbijam na zhyper mu :P jak mi sie nudzi

Sry za SPAM

exc itemki gaiona- :O WTH is it?

exc storm crow to tak ale od kiedy ancient itemy sa w opcji Exc???

ZhyperMu ma swoje wady (za duzy exp) ale gralem tam z 5 miechow i nie nazekam.Moim zdaniem na zhyper chodzi o itemy a nie res jaki sie posiada.

Po ch*j piszesz kurwa a nastepnie ku***?

@Topic

adasko12 dostales juz acc na zhyper i to ci powinno wystarczyc! Nadal obstaje przy-wiem ale nie powiem.

audiliftabsolutlyfinal.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
exc itemki gaiona- :O WTH is it?

exc storm crow to tak ale od kiedy ancient itemy sa w opcji Exc???

ZhyperMu ma swoje wady (za duzy exp) ale gralem tam z 5 miechow i nie nazekam.Moim zdaniem na zhyper chodzi o itemy a nie res jaki sie posiada.

Po ch*j piszesz kurwa a nastepnie ku***?

@Topic

adasko12 dostales juz acc na zhyper i to ci powinno wystarczyc! Nadal obstaje przy-wiem ale nie powiem.

fajnie że wiesz - pewnie co wieczór walisz gruche myśląc - "Yes yes yes ja wiem a kilku nie" - Nie chcesz sie podzielić to spoko - chuj ci w dupe i kamieni kupe - ,ale po co te dziesiątki postów potem? Po co w ogóle pisać post w którym nie chce sie nic powiedzieć? Sensownych porad na tym forum jest 0,000001% wszystkich postów - jakby to wyjebał w pizdu to by zostało 10 linków - wasze porady są w stylu: "google" - no ręce opadają napisz, coś co naprawdę pomoże, albo kurwa nie pisz wcale, a jak już myślisz że to samo łatwo można znaleźć to daj link i dopiero dopisz: "Na przyszłość poszukaj najpierw z użyciem google, nie będziesz musiał polegać na innych" - przecież nikt kur** nie lubi czekać aż ktoś raczy odpowiedzieć na zadane pytanie/problem. Zamiast pisać tony bzdur i spamu moglibyście nawet dla tych dzieciaków które dopiero uczą się obsługi komputera wysilić sie na sensowną odpowiedź. Wiem, że to wymaga cierpliwości, mi jej ewidentnie zabrakło, bo pisze tego posta :P . Jeśli macie sie za takich dorosłych co na każdym kroku podkreślacie (tak robią tylko gówniarze ^^) to trzeba to pokazać od czasu do czasu.

PS. Napisałem kurwa, a potem kur** żebyś miał sie kurwa o co pytać ;)

PS2. Pamiętajmy że to na co pracujemy latami w wirtualnym świecie, Sz.P. admin może usunąć jednym kliknięciem, a my... a my nie mamy nic.

No troche mi ulżyło :) Sora Mahooni że akurat tobie sie dostało - bez urazy po prostu na ciebie padło

I na koniec złota myśl :P - "Tylko wiedza jest czymś czego człowiekowi nie można odebrać" i ja bym radził poświęcić na naukę trochę więcej czasu niż na gry :)

Pomocnik
Opublikowano
fajnie że wiesz - pewnie co wieczór walisz gruche myśląc - "Yes yes yes ja wiem a kilku nie" - Nie chcesz sie podzielić to spoko - chuj ci w dupe i kamieni kupe - ,ale po co te dziesiątki postów potem? Po co w ogóle pisać post w którym nie chce sie nic powiedzieć? Sensownych porad na tym forum jest 0,000001% wszystkich postów - jakby to wyjebał w pizdu to by zostało 10 linków - wasze porady są w stylu: "google" - no ręce opadają napisz, coś co naprawdę pomoże, albo kurwa nie pisz wcale, a jak już myślisz że to samo łatwo można znaleźć to daj link i dopiero dopisz: "Na przyszłość poszukaj najpierw z użyciem google, nie będziesz musiał polegać na innych" - przecież nikt kur** nie lubi czekać aż ktoś raczy odpowiedzieć na zadane pytanie/problem. Zamiast pisać tony bzdur i spamu moglibyście nawet dla tych dzieciaków które dopiero uczą się obsługi komputera wysilić sie na sensowną odpowiedź. Wiem, że to wymaga cierpliwości, mi jej ewidentnie zabrakło, bo pisze tego posta :P . Jeśli macie sie za takich dorosłych co na każdym kroku podkreślacie (tak robią tylko gówniarze ^^) to trzeba to pokazać od czasu do czasu.

PS. Napisałem kurwa, a potem kur** żebyś miał sie kurwa o co pytać ;)

PS2. Pamiętajmy że to na co pracujemy latami w wirtualnym świecie, Sz.P. admin może usunąć jednym kliknięciem, a my... a my nie mamy nic.

No troche mi ulżyło :) Sora Mahooni że akurat tobie sie dostało - bez urazy po prostu na ciebie padło

I na koniec złota myśl :P - "Tylko wiedza jest czymś czego człowiekowi nie można odebrać" i ja bym radził poświęcić na naukę trochę więcej czasu niż na gry :)

w 200% zagdzam sie z ta wypowaiedzia na tym forum zaczyna sie robic burdel pelen bezsensownego spamu . To ma byc forum sluzace pomocy w sprawach zwiazanych z bugami , haxami itd .. a nie podenicaniem sie jaki to ja jestem wspanialy bo ja wiem a wy nie , albo glupich odpowiedzi/tematow w zupelnosci nie potrzebnych min. w/w google.pl - chcesz pomoc to daj linka, moze ktos zle szuka? .

Kolejna sprawa jak juz zaczynam BRAK POZADNEGO MODERATORA ,co i raz powstaje od H** tematow powtarzajacych sie, nic nie wnoaszcych, lub z glupimi pytaniami - brak jakiej kolwiek kontroli . ZA KILKA DNI/MIESIECY BEDZIE TU WIELKI SMIETNIK

btw powiedzialbym wiecej na ten temat ale po groma skoro moze przeczyta to kilka osob z czego 2 to zrozumia, albo poporastu admin zamknie topick

Opublikowano

Ale się kurzy :P.

Znalazłem gościa który zna buga na kopiowanie. Spróbuję na jutro wyciągnąć te informacje.

A Admini wchodzą co 3 dni a nawet co tydzień, więc zaoszczędzcie im czasu gdyż mają go niewiele.

Bądźcie cierpliwi i poczekajcie do jutra.

Bez bezsensownych komentarzy ok?

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

Jak mi dacie jakis program do robienia filmów w mu to dam buga ale dopiero go odkrywam poniewarz!

mam 1 soula dubluje go wyjde z gry i zdublowane soule znikaja!

wienc narazie poczonte sukcesu! :)

Opublikowano

1. Dajesz komuś trade i cały czas naciskasz literkę T. Gdy trade się zamknie:

2. Idziemy do skrzyni i wkładamy itemy które chcemy skopiować.

3. Drugi raz dajemy trade, i jak okienko handlu się pojawi klikam na podłoge, zeby bohater się poruszył. Trade się zamyka.

I itemy skopiowane. Tak robili z bokami +5 na którymś serwerze S3 epizodzie 1. Ale na 2 chyba też pójdzie :P.

Poświęciłem dla was seta Legendary +13 z luckiem dsr i dd :P

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano
Jak mi dacie jakis program do robienia filmów w mu to dam buga ale dopiero go odkrywam poniewarz!

mam 1 soula dubluje go wyjde z gry i zdublowane soule znikaja!

wienc narazie poczonte sukcesu! :)

:):)

Korzystaj ze słownika :)

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Korzystaj ze słownika :)

heh

1. czasem pisze polskie znaki czasem nie :P

2.nieparze się na klawiaturę i czasem robie głupie błędy

3 no a ortografia to jakoś tak

Opublikowano
Oh, tak co za piękna wypowiedz :) ROGER THAT :D!

Chcecie sposbo na skopiowanie itemka PROSZĘ:

1. Wloz item do depo :) w dowolne miejsce

2. Znajdz zaufanego kolegę, ktory ci pomoze

3. Daj mu trade (pamietaj daj w trade 1k zen) i wloz item z depo do trade

4.Zaczekaj chwilę ( okolo 2 minut ) teraz szybko ! ale musi byc szybko DAJ CANCEL

5. Wez znowu trade, daj mu ten item, zcanceluj trade

6 Idz do shopa ( kup jakis item i wsadz go obot tego co chciales skopiowac)

7. Teraz 1 rzecz 1 maly bug ktory jest w 1 miejscu w lorce

8. Dalsze informacje podam jak mi sie zechce ^^

Myslisz wałek? moze jednak nie :)

jest szansa na poznanie dalszej czesci?

Opublikowano
1. Dajesz komuś trade i cały czas naciskasz literkę T. Gdy trade się zamknie:

2. Idziemy do skrzyni i wkładamy itemy które chcemy skopiować.

3. Drugi raz dajemy trade, i jak okienko handlu się pojawi klikam na podłoge, zeby bohater się poruszył. Trade się zamyka.

I itemy skopiowane. Tak robili z bokami +5 na którymś serwerze S3 epizodzie 1. Ale na 2 chyba też pójdzie :P.

Poświęciłem dla was seta Legendary +13 z luckiem dsr i dd :P

fake , nie dziala .

• 5 tygodni później...
Admin Cienia
Opublikowano

"ja wiem jak kopiowac itemki na v1.04 season3 episode2 pisac pm "

Skoro wiesz to byś może tu napisał a nie bawił się w jakieś głupie gry, " napisz na pw " i tak pewnie na pw patrzysz raz na sto lat więc po ch** takie teksty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

1. Dajesz Komus Trade i 2 razy nacikasz T, trade sie otwiera a ty klikasz Cancel

2. Wkladasz item do depo

3. dajesz trade komus i jak sie trade otworzy to klikasz Cancel, powinnien skopiowany item sie pojawic w inventory jak i rowniez w depo.

chyba dziala kiedys tak robilem na ver. 1.04

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

"1. Dajesz Komus Trade i 2 razy nacikasz T, trade sie otwiera a ty klikasz Cancel

2. Wkladasz item do depo

3. dajesz trade komus i jak sie trade otworzy to klikasz Cancel, powinnien skopiowany item sie pojawic w inventory jak i rowniez w depo.

chyba dziala kiedys tak robilem na ver. 1.04 "

No niestety nie działą, trade zamyka się u nas i u drugiego gracza podczas naciśnięcia, drugi raz T

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...