Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sura wp

zefir1114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na serwerze rivendel.Chce sie dowiedzieć czego zrobic lepsza bron (podobno robi sie z broni na 65lvl)np z bojowego nimfy itd. Która z broni na 65 lvl bd najlepsza dla sury wp do expa a która do pvp ;D

Opublikowano

bojowy +9 :) z bonami pod exp potem się z niego robi trytona i jest pro do expa

jednak truta sr 40+ jest najlepsza dla bogaczy :P

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Gram na serwerze rivendel.Chce sie dowiedzieć czego zrobic lepsza bron (podobno robi sie z broni na 65lvl)np z bojowego nimfy itd. Która z broni na 65 lvl bd najlepsza dla sury wp do expa a która do pvp ;D

Exp - FMS od 30lvl ze śr + 40

Truta od 75lvl ze śr +40

PvP - Bojowy

Opublikowano

Dobra ale mam lvl 73 i mam zamiar ulepszyc jakas bron na lepsza np bojowego a truty sie chyba nieda ;p wiec co polecacie

Mam jeszcze 1 pytanie tam jest jakis bug z yangiem zeby zarobic powiecie?

Opublikowano

polecam ci fms do 75 jakiś dobry a puźniej truka śr 50+ wtedy tniesz wszytkie moby na hita :]]

daj like:]]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Nie ma bugu już, była konserwacja dzisiaj w nocy. Polegał on na zabijaniu mobów w katakumbach, dostawało się 10kk za moba.

Truta i tak najlepsza, skołuj trutę po 75, wybonuj ją ładnie wsadź kd i będzie najlepszą bronią do expa.

Opublikowano

nie juz nie działa żaden bug na kase niestety były prace dzis w nocy nad tym i nad innymi bugami bo był bug jeszcze taki że z moba leciało 50% expa z 1 :]]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

a znacie jeszcze jakieś inne bugi? ale napiszcie na czym one polegały i jak ich użyć np wejść na 5 platformę w świątyni o bić określone stwory ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...