Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] MixPOL Victor (ZMIANY + PROPOZYCJE)

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

No więc streszczając jeśli będąc elitą kickniesz kogoś za rush i / lub op weapon to możesz dostać bana

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Powodzenia w wprowadzaniu tych "zasad". Zapewniam że znajdzie się ktoś "życzliwy" i cała sprawa zakończy się nie jednym banem

jeśli już tak to na poważnie chcecie wprowadzać to i tak to nie wyjdzie ;)

2096247301.png

Opublikowano

Z tego co wiem można zrobić tak, że podajesz na stronie nexona swoje zasady danego pokoju *jesli jest room na hasło*. I każdy gracz który zna owe hasło musi się dostosować do tych reguł.

Opublikowano

Witam w tym temacie chciał bym przedstawić zmiany na mixpol-u na serwerze Victor.

Co to MixPOL znajdziecie w tym temacie: http://www.mpcforum....095-tut-mixpol/

Do rzeczy.

Od jakieś 2 tygodni strona BRAVO może raszować ( atakować ) nie musi już kampić do 1:30 wzięło się do z tego że ktoś powiedział bardzo mądre słowa.

Powiedział że strona bravo na sd zawsze ma trudniej bo jest na wstępie podzielona na dwie grupy, ponieważ muszą bronić dwóch plantów a strona przeciwna alpha może wybrać sobie jeden plant na który chce zaatakować i w tym momencie ma przewagę.

Myślę że wszystko jasne i że płacz strony alpha na mixpol będzie się stopniowo zmniejszał.

Teraz chciał bym przedstawić propozycje dotyczące mixpol.

1. Broń AUG BLACK będzie traktowana jako OP która w rzeczywistości jest ( kto strzelał wie) i będzie skutkowało wywaleniem z mixpol albo prośbą o zmianę broni. Co prawda większość już wywala za tą broń ale niektórzy nie wiedzą bo się nie znają.

2. Heavy vest znowu będzie wywalany z mixpol. Pamiętajcie że zasady na mixpol są wzięte z esl.

3. Chcę żeby każdy miał równe szanse dlatego proszę wszystkich prawdziwych graczy o 15% szybkości MAX.

Pozdrawiam wszystkich dobrych i normalnych graczy :)

Chyba cie popierdoliło :D

Opublikowano
Powiedział że strona bravo na sd zawsze ma trudniej bo jest na wstępie podzielona na dwie grupy, ponieważ muszą bronić dwóch plantów a strona przeciwna alpha może wybrać sobie jeden plant na który chce zaatakować i w tym momencie ma przewagę.

Myślę że wszystko jasne i że płacz strony alpha na mixpol będzie się stopniowo zmniejszał.

Chyba 1 raz w życiu (widze) abyś coś konkretnego wymyślił Gz.

Tak co do reszty to jestem za ;)

@Up xDD

1358504244-U713459.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...