Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]WorldOfWarplanes Klucze Do Gry.

szymo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cudów nie ma. Ale warto wpisywać kody i grać, bo można potem uzyskać korzyści (w Wocie tak było.)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Już wszystkie poszły :D

Jak ktoś znajdzie jakieś źródło kluczy to niech wstawia tutaj. Przyda się ;)

Zmienić nazwę na [inne]World of Warplanes - Closed Beta - Źródła kluczy czy cuś :)

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

@UP

Szczerze, nie napalaj się na to - wg. mnie jak mówiłem do "dupy", ale instalke zostawiłem na wszelki wypadek, chcoiaz wszystko inne usunąłem ( zajmowało miejsce, DotA 2 wazniejsza xDDD)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ja to teraz dla kolegi potrzebuję, bo nie chciał a teraz mi truje ;p

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Sterowanie da sie ogarnac po godzinie grania juz bez problemu sie lata mam samoloty 5/6 tiery i ladnie sie lata ;) Tylko musza jeszcze nad optymalizacja popracowac bo w Wocie mam na max grafice po 60/80fps a w WoW po 25/35 czasem spada nawet do 15. Trzeba pamietac ze to nadal beta. Zaproszenie do bety dostalem na meila po wypelnieniu ankiety. Uczestnicy bety maja na czas trwania testow ciagle konto premium czyli wiecej expa i kasy co pozwala fajnie sie juz wybic przed oficjalna wersja. I dziennie mozna chyba za wygrane bitwy (5) zarobic 250golda.

A co do tych kodow po co wam jak wystarczy dobrze wypelnic ankiete przy rejestracji i do 3 dni dostaniecie aktywowane konto do bety ;)

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...