Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2]Bonzaii - Frakcje + Survival [24/7][Non-Premium]

Alex457PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0 zabezpieczeń przed cheatami . Koles z ręki zabił mnie i kolege z żelaznymi mieczami i zbrojami , latał na fly hacku , gdy admin wszedł podlizywał się do niego pisząć :*** itp . Server to dno i nie polecam

Opublikowano

0 zabezpieczeń przed cheatami . Koles z ręki zabił mnie i kolege z żelaznymi mieczami i zbrojami , latał na fly hacku , gdy admin wszedł podlizywał się do niego pisząć :*** itp . Server to dno i nie polecam

Można prosić o twój nick w grze?, chcę wyjaśnić tą sprawę

Opublikowano

Świeci pustkami, gdy wszedłem i zobaczyłem już początkowe Kit/Eq to wyszedłem -.-

Enchant itemy i wszystkie narzedzia typu zapalniczka/mapa/kompas/zegar itp. Eq enchant.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Witam.

Serwer wystartował w sobote o 22, w tak krótkim czasie trudno mieć zapełniony serwer(na razie tylko testujemy zainteresowanie).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer fajny, miła atmosfera oraz miło się gra, ale:

Gdy wziąłem z jednej skrzynki początkowe eq (narzędzia itp.) to z drugiej (roślinność itp.) już tam nic nie było, a nie brałem :/

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Bardzo fajny ogarniety serwer, fajnie sie gra itemy na początek pozwalają nowym graczom zaistnieć bo przewanie inni kampili przed spawnem na tym serwerze tak nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...