Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Servery !

radeks182442

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy istnieją jakieś prywatne servery WorldOFTanks jeżeli tak podajcie stronę.

Z góry dziękuje za poprawną odpowiedz dam like !

!

.

Opublikowano

Też grałem.Ale w chwili obecnej nie ma acz kolwiek jeśli chcesz mieć wszystko od razu najlepsze po wejściu do gry ma server testowy.

Opublikowano

Flap To świadczy o ty ,że zbyt ,krótko grasz lub grałeś w WoT :)))

Edit@

Jeśli nie wiesz to poczytaj normalne ogólno światowe forum WoT a nie piszesz ,że nie ma i post nabity (zawsze ten 1).

@Down

2010 Rok(phihi)

Taa od początku WoT pozdrawiam cię serdecznie i dalej nie wiesz ,że nie było srv prywatnych.

Dobra koniec spamu sorry od razu .

Opublikowano

W wot gram od roku 2010 od samego początku więc nie piernicz mi że gram zbyt krótko -.-

Po raz kolejny powtórzę, nie ma prywatnych serwerów WoT world of tanks to nie jest gra MMORPG gdzie jest świat itd tutaj nie da się zrobić priva jak w metinie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie ma i nie będzie prywatnych serwerów.Są tylko serwery testowe aktualizacji.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

LOL

I tak bys musiał mieć co najmniej 30 graczy że by zagrać .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...