Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie pytanie

wirek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zarobisz duzo na metkach i wgl . Najlepiej jakbys napisal jaki masz lv czy buffa czy cos ..

Poza tym od tego masz specjalny temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/659563-nie-wiesz-jak-zarabiac-zapytaj-tutaj/

Bywalec
Opublikowano

Postać 65lv. ubijając Metiny na Górze Sohan powinieneś się wzbogacić + czasem wyprawa na Wieżę Demonów.

Legenda
Opublikowano

Może opisz jaki masz ekwipunek, buffa itp. Bij metki w M2 tam nie potrzeba bóg wie jakiego wyposażenia postaci aby tam przeżyć, ale jeżeli masz czym się pochwalić to niszcz metiny 55poz+

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

ja tam radze inwestować w dt nieźle na tym zarobiłem a co do metków to bardziej polecam zrobić dropki i w m2 ubijać ;p

no chyba że wolisz te na większy lv ubijać ale to trzeba mieć niezłe eq

Opublikowano

Jeśli chodzi o PLN, to masz tylko jedną opcję... A mianowicie jest to Sura WP 75 lvl i bicie metków w DT, z których dropią kamyki duchowe... Jeśli się nie mylę to 1 kamyk na allegro jest wart 2zł+, więc zarobek nie jest zły... ;)

Opublikowano

Tylko mi chodzi jak zarobic prawdziwe pln

Na 86lvl Sura WP dropisz Yangi na Katakumbach.

10kk ok 13zł.

10kk to max 1h-2h roboty.

Oczywiscie to sie tyczy tylko servera Solar.

Na starszych serverach na 75lvl na 7 pietrze bijesz metki mordu i dropisz kamole.

Na mniejszych lvl'ach raczej nie zarobisz PLN.

Opublikowano

4 up wyżej koledzy jesteście na prawdę ogarnięci... Żeby tylko nabić posta...

Co do tematu najracjonalniejsze jest zrobienia postaci z jak największym lv i ekwipunkiem i sprzedanie go np. na Allegro :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Kup surę 75 z dobrym EQ pod DT wydaj te 300 złoty + i jeszcze na IS na rękawicę złodzieja lub kup w grze + szamnka smok i we dwie osoby na DT ulepszasz później siedzisz na metinach mordu i dorobisz się możesz oddzielnie sprzedawać za yang potem na allegro lub kamienie duchowe od razu na niektórych serwerach chodzi po 8 - 15 złoty chyba chodzi o s10 - s20 nie jestem pewien co do serwerów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...