Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepszy support?

Duballas

Jaki support najlepszy?  

135 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki support najlepszy?

• Alistar
      35
    • Soraka
      14
    • Taric
      26
    • Sona
      26
    • Lulu
      5
    • Janna
      13
    • Lux
      7
    • Blitzcrank
      75
    • Inne (Napisz? w temacie)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma najlepszego supporta, nie ma najlepszej postaci, nie ma najlepszych itemów, w tej grze nie ma niczego najlepszego. Wszystko jest sytuacyjne i tyle. Zrozumcie to w końcu.

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę, to wszyscy są dobrzy. Jedyny z supportów, którzy tu nie pasują to Alistar - znacznie mocniejszy jest w jungli.

Wiele zależy od Carry z którym gramy.

Ostatnio miałem też przygodę grać Anivią pod supporta - i dostać niezłego feeda. Ashe ulti daje stun + ja ładnie trzaskałem swój stun gdy jej się skończył + ściana na pół alei i slow z ulti.

Póki co to Janna i Soraka są chyba najlepsze z defensywnych (+faceroll sona)

Oraz Blitz i Leona z ofensywnych.

wikmk9.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

piszecie o blitzie, a jego lapa w late game zazwyczaj konczy sie przegranym meczem. Wiele razy tak mialem jak gralem alim/lee, Blitz mnie przyciaga(oczywiscie sie wystawilem), a ja tylko flash za ich ad carry i popchniecie. Z ogarnietymi playerami blitz to gowno. Leona jest jego ulepszona wersja, bo na swietna inicjacje i 2 stuny, snare oraz swietby pasyw i wieksza wytrzymalosc. Przeciwny ad carry brz cleanse dlugo nie wytrzyma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...