Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rivendel

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co może być nie tak?

Strona, ts, forum, gra nie działa mi, wiem że innym to śmiga. Klient jak i sama gra także nie działa, bo po odpaleniu lauchera mam wszystkie CH OFF, a po odpaleniu patchera wyskakuje błąd

" nie można znaleźć file.txt w serwerze" i patcher wyłącza się. Nie wiem co to może być, dodam że wczoraj wszystko mi śmigało tj. strona, forum, ts.

Opublikowano

Nie pomogło w ogóle, jedynie oczyściłem sobie kompa. W stopniu rivendela, ani odrobinę nic nie pomogło.

Taki błąd jak odpalam patchera.

beztytuugzi.png

Opublikowano

Nie pomogło w ogóle, jedynie oczyściłem sobie kompa. W stopniu rivendela, ani odrobinę nic nie pomogło.

Taki błąd jak odpalam patchera.

beztytuugzi.png

a sprawdz clienta czy masz taki plik

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

No właśnie nie mam tego pliku w kliencie, nie pobiorę nawet od nowa klienta, bo strona nie działa mi, ts także, dosłownie wszystko co związane z serwerem mi nie działa.

Jakbym miał bana na ip z serwera.

Opublikowano

No właśnie nie mam tego pliku w kliencie, nie pobiorę nawet od nowa klienta, bo strona nie działa mi, ts także, dosłownie wszystko co związane z serwerem mi nie działa.

Jakbym miał bana na ip z serwera.

no widocznie tak jest... przeczyść dns i spróbuj od nowa..

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

no widocznie tak jest... przeczyść dns i spróbuj od nowa..

DNS mam czysty, dosłownie nic nie jest blokowane, nawet skanowałem kompa (jak poradził mi destruct), bo może jakiś wirus, ale nic.

W komendzie nawet wpisywałem route delete i IP rivendela. Nie wiem naprawdę co się dzieje.

Opublikowano

Odpalałem jako administrator, lecz mi się wydaje że jednak mam bana. Bo w jednej chwili patrzyłem z kolegą czy strona działa, u niego normalnie śmiga u mnie nie działa.

Widocznie mam bana na ip, bo wszystko co możliwe próbowałem, chyba że macie jakieś pomysły jeszcze.

Opublikowano

wypakuj jeszcze raz clienta i będzie śmigało , i zawsze odpalaj przez patcher. Pozdro

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Podaj jaki masz internet i jaką szybkość on osiąga :)

Spróbuj jeszcze raz wypakować tego clienta.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Wypakowywałem miliony razy klienta. Nie mogę odpalić patchera, bo zawsze ten błąd wyskakuje.

Zaraz spróbuje przez bramkę wejść i od nowa pobrać klienta, bo może jakiś zły jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...