Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Serwer NightZ! {Apokalipsa Zombie!} [Na podstawie DayZ i The Walking Dead] [Mody!] (Ankieta)

igeon

Ankieta na temat serwera  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?a serwer minecraft na podstawie DayZ i serialu The Walking Dead?

2. 2. Serwer ma by? No-Premium czy Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MinecraftDayz.jpg

Czy chciałbyś wypróbować się w świecie pełnym zombie? Jeśli tak to dołącz do świata NightZ! Świat ten nie jest tak prosty musisz walczyć o przetrwanie z bandytami, zombie jak i innymi graczami. Nie będziesz mógł skakać z wysokości gdyż połamiesz kości i będziesz musiał zażyć morfinę. Albo gdy zombie cie ugryzie owinąć się bandażem. Ten sześcienny świat to inny świat od tego który poznałeś! Przemierzaj lasy, walcz, zawieraj sojusze, osadzaj się w wioskach i wiele więcej! Ale pamiętaj masz tylko 1 życie! Serwer posiada specjalny generator map, nowe bloki, jedzenie jak i specjalne bronie typu AK74 !

Zapraszamy do ankiety

Zamknięta beta!

28.09.2012

Podawać nicki w temacie na White List!

Pierwsze 15 osób dostanie

Pistolet makarov i prowiant!

Screenshots

2-1_3656403.jpg

2-2_3656409.png

2-3_3656417.jpg

2-4_3656422.jpg

*Jeśli lubisz tworzyć mapy napisz do mnie wiadomość z nickiem*

Potrzebny port moda do bukkit!

• Odpowiedzi 391
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no no zapowiada sie swietnie gram w dayz i jak bedzie jeszcze to w minecrafcie to juz wogule bomba ;)

Czekam.

A i nick xD : Lumas.

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

"Masz tylko 1 życie" czyli jak umre to na serwer już nie wejdę tak ?

tak ale rozmyślamy nad tym

Opublikowano

igeon ja bym wam radził zrobić coś takiego jak zginiesz to nie żyjesz przez 7 dni ale na forum możesz sobie kupić życie za np 1zl i mam nadzieję że serwer będzie BARDZO trudny bo widziałem dużo serwerów przy których pisze "bardzo trudno przetrwać" a tak naprawdę to łatwizna albo zwykły survival i co to jest Ak74?!

Opublikowano

Oby był na premium bo tak jak ktoś juz napisał , że by był zapchany -.-

chętnie zagram i łap like

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Fajna prezka zobaczymy jak serwer ci wyjdzie

Oby był na premium bo tak jak ktoś juz napisał , że by był zapchany -.-

chętnie zagram i łap like

Po co utrudniać życie ? wystarczy WL niektórzy N-P lepiej ogarniaja niz ci co dla zabawy na premium ciskają ....

"Masz tylko 1 życie" czyli jak umre to na serwer już nie wejdę tak ?

Troche lipa lepiej gdyby sie dostawało bana np na 1h to juz do wyboru dla Właściciela serwera

Nie wiem po co pytanie w ankiecie ""

Serwer ma być No-Premium czy Premium""

przeciez chyba wiadomo to i to a ta ankieta daje tylko liczbe osob ktora wbije na Non-premium i Premium .

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada.

Ja proponowałbym tak, że jak gracz zginie to ma bana np. na 10minut albo dłużej, i oczywiście no-premium, może być z white-list.

I kiedy premiera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...