Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mody na server hamachi

RonteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wraz z moim kolega założylismy sobie server mc na hamachi jednak szybko się nam znudził z powodu braku nowości. Postanowilismy dodać kilka modyfikacji jednak sprawa okazała się o tyle trudna, że dodawanie modow wyglada ciut inaczej niż na sp. To nie jest tak, że szukam kogoś kto mnie wyręczy, naprawde dlugo czytałem i oglądałem różne poradniki, jednak tak naprawde każdy z nich przedstawia odrębną sytuacje... Interesują mnie głownie duże modyfikacje typu twillight forest, thaumcraft, mocreatures - na ktorych najbardziej mi zależy. Podsumowując, potrzeboje kogos kto lekko mnie poprowadzi, zakladamy calkiem nowy serwer wiec cd save nie będzie problemu. Za pomoc z checią dam like ;) w odpowiedziach piszcie swoje numery gg lub na pw.

PS: SERVER NO-PREMIUM, jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie, ale nie wiedziałem zabardzo gdzie mogę napisać tego typu post ;)

69mRNXM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...