Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avernus

avernusrpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ŚWIATY AVERNUSA CZEKAJĄ NA CIEBIE

x0zjep.png

Jedyny taki serwer w Polsce. Serwer RPG, którego idea nie opiera sią na umieszczeniu w odpowiednim folderze takich pluginów jak Guilds, Factions, iConomy czy Heores, a na bogactwie stworzonego świata, oryginalnej fabule i wciągającej historii. Serwer dla ludzi, którzy z przyjemnością grają w Morrowind, Skyrim i Gothica, a równocześnie uwielbiają Minecrafta.

Co różni nasz serwer od większości serwerów, które znasz?

1. Ekonomia oparta na złocie. Twoje bogactwo jest namacalne. Klejnoty i cenne metale zajmują miejsce, ale i cieszą oko właściciela. Wirtualna waluta w postaci cyfr nie nadaje się do realiów fantasy.

2. Rozbudowany system zarządzania ziemią: Polityka i wojny: Od małych prywatnych działek po obszarny należące do miast i całych nacji. Zakładane miasta powiększają swoje terytorium w miarę jak przybywa mieszkańców. Kilka miast może stworzyć wspólne państwo!

3. Magia godna rzeczywistości Fantasy: Możliwość nauki zaklęć od innego gracza lub z ksiąg! Tworzenie magicznych pergaminów, czarodziejskich różdżek i innych artefaktów aktywujących czary!

4. Żadnych warpów, sethomów i innych ułatwień! Chcesz dojść do jakiegoś odległego miejsce? Przygotuj ekwipunek, prowiant i w drogę!

5. Profesjonalny system selekcji graczy. Nie ma tu miejsca dla kogoś kto psuje zabawę innym. Nie ma miejsca dla wiecznie nudzących o przedmioty czy teleportację.

6. Estetyka świata: Piękny świat, różniący się od rozrytych, zdewastowanych freebuildów i surviwali.

7. Zagadki, tajemnice... ukryte grobowce, starożytne lochy. Przeklęte księgi, prastare ruiny... Wszystko czego oczekujesz od świata RPG!

8. Fabuła serwera jest współtworzona przez ludzi, którzy są profesjonalnymi twórcami gier fabularnych!

Testy dobiegają końca i wkrótce serwer będzie udostępniony dla tych graczy, którzy się w odpowiednim czasie zarejestrują i zostaną przyjęci. Otwarcie przewidziane jest na 5.10.2012 r. o godzinie 20:00.

Szczegóły dotyczące serwera oraz formularz rejestracyjny znajdziesz na oficjalnej stronie serwera. Aby uzyskać dodatkowe informacje proszę kontaktować się ze mną przez PW (wiadomośći prywatne).

Niestety, na tym forum nie można podawać linków. Możesz jednak znaleźć stronę naszego serwera wpisując w google: Minecraft Avernus RPG.

serwer testowy uruchomiony pod: 94.23.242.137:8118

Teraz trochę obrazków z galerii:

34445lx.png

2i7yus.png

30kvur8.png

35n3ujm.png

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Super napewno zagram :D

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

mnie już nie chcą przyjąć bo mój login nie pasuje do swiata fantasy :(

kurna nikt im nie mówi by czytali te "333"

DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

Człowieku, zapomnij. Nawet nie wpisujcie tu swoich nicków z prośbami, żeby dodać. Wejdź na stronę, zarejestruj się. Administracja rozpatrzy. Tyle.

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie fajny , 7 pazdziernika mam urodziny , prezent normalnie :D

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich wielbicieli RPG. Kolejny dzień i kolejne zmiany, kolejne pluginy dodane aby uatrakcyjnić i usprawnić funkcjonowanie naszego wspaniałego serwera. Tworzymy go dla Was, waszej satysfakcji i przyjemności płynącej z grania na najlepszym i najbardizej prestiżowym serwerze RPG w Polsce. Otwarcie już wkrótce.

zarejestruj się już teraz, nie czekaj! Liczba miejsc ograniczona!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...