Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mam zamiar kupić 60k nx

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż miałem kupić konto ale jednak wolę się namęczyć na swoim to już pewne zamawiam 60k nx teraz chcę 2x permament co kupić ?

P90TR

L85a1 Mod te bronie mam i się świetnie gra może jakieś kostium doradźcie co mam kupić ponieważ to ma być dobry zakup na całą grę

Opublikowano

AR - M416 CQB

SMG - UMP 45

SR- L96A1 AW lub TPG1 PRO

MG - nie kupuj, nie opłaca się

SG - jak się nauczysz grać sg to będziesz pro - m4 super 90.

Opublikowano

AR: M6A2 SRT, M4A1 Sopmod, M416 CQB (no skill)

SMG: UMP45, Dual Skorpionki jesli lubisz male mapy (ale nie można na perma) - z tego bym nic nie kupowal oprócz skorpionków do zabawy bo masz P90 TR i to jest najlepsze SMG ;]

MG: MG36 - taka ,,maszynowa'' modyfikacja G36E

SR: L115A3, TPG-1 Pro, L96A1 Arctic Wolf

SG: M4 Super 90 tylko i wyłącznie (jak ogarniesz to nikt z SMG, AR, MG nie da ci rady)

Pistol: G18 Cobra lub Bushmaster Type 97

Do tego możesz kupić Tracker Knife i Recon Vest żeby szybko zapierdzielać

Ja bym brał z tych:

AR: M4A1 Sopmod albo M416 CQB

SR: L115A3 (jeśli lubisz sniper only, jeśli nie to M4 Super 90 z SG)

Pistol: G18 Cobra

Taki zestaw ;]

Opublikowano

AR - M6A2-SRT

SMG - UMP 45

SR- L96A1 AW lub L115A3

MG - MG36E

SG - m4 super 90.

Pistol G18 cobra

23% speed recon vest i cyclops bandana .

Opublikowano

Czyli rozumiem iż P90TR i M416CQB ?? na perma te 2 bronie?

Imo się nie opłaca mieć 2 karabiny, lepiej by było wziąć SG i tym się uczyć grać, a jak ci braknie ammo to dobić z AR / SMG, ale ty masz P90 TR więc możesz sobie podarować tego M416 ale jak tam chcesz. Do tego auto-pistol obowiązkowo, warto mieć :)

Opublikowano

Nie interesują mnie SG interesują mnie tylko Karabiny AR SMG powiem tak może moje typy i z nich wybiorę i tylko na to chcę odpowiedź

AR L85a1 Mod, M416CQB,

M6A2 SRT , AUG-A3

SMG-P90TR bądź Mp7a1 Mod bądź MP5 Mod

Opublikowano

Z ARów zamiast M416 CQB radzę wziąć M6A2-SRT, broń niemal identyczna jak CQB, ale nie kickają/wyzywają za nią tak jak to jest czasami w przypadku CQB. Jedynie celownik trzeba dokupywać, ale to niewielki wydatek. Z SMG bez wahania bierz P90TR, najlepsze SMG w grze.

Opublikowano

L85 - taka sobie broń

M416 CQB - odradzam

Aug A3 - odradzam

M6A2 SRT - dobra broń

I nie bierz żadnych dziadowskich SMG tylko P90 ;)

Opublikowano

Przecież napisałeś że P90 TR masz. Jeśli nie to bierz.

L85A1 Mod bardzo dobry AR, M6A2 SRT też, bierz to czym ci się lepiej gra ( napewno kiedyś podniosłeś :D )

M416 CQB jest OP przez co ciągle kicki będziesz dostawał.

Bywalec
Opublikowano

M416 CQB

MP5 MOD

G18 Cobra

koszt: 60k nx

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

M6A2 SRT kup se bardzo dobra broń nie kickują jak M416 CQB

M416 CQB jest prawie taki jak M6A2 SRT.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Bywalec
Opublikowano

Oczywiście że M416 CQB jest lepsze.

Niech sobie mówią. Ty im odpowiadaj: "QQ more and L2P"

A m6a2-srt nie ma celownika i wolno się przeładowuje

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ludzie... Nie kupuj Valkyri. Poczekaj 1 miesiąc na Autum G36E Valkyrie. To jest dobra broń. Kup sobie teraz XM-8 Spiders/Scorpion ma lepsze staty od ty wszystkich i wygląd kozacki. Jak kupisz 1 Listopada te Autum to kup sobie za resztę Pistol jak ci starczy. Ale powinno. Broń kosztuje 24 900NX. Ty kupujesz 60K NX

2 Permy to 498000 NX więc zostaje ci 10200 NX. Za taką sumkę kupisz G18 Cobra. A jak nie chcesz pistola na Perma to kup sobie za resztę Myst-N. Na 7 nie jestem pewnien czy ci starczy 10200 NX, ale może trafisz jakąś promocję, albo Vievty. Ale polecam ci Kupić XM-8 Spider/Scorpion

1 Listopada co roku ejst Autum G36E Valkyrie i G18 Combra. Będziesz miał za to 3 bronie. A jak nie chcesz Autum to M146 CQB odrazu kup i pistola też będziesz miał odrazu.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Bywalec
Opublikowano

Każdy tą broń wybiera bo . . . każdy tą broń wybiera.

No i jest pewny zakup.

A są lepsze bronie z którymi nikt nie chodzi.

Jak już wspominałem miałem MP5 MOD Mark II perm i lepiej grało mi się niż TR

A przez tydzień gdy byłem chory miałem Famae s.a.f no i po prostu bajka

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...