Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mateczka Rosja czy Wermacht (wybór TD)

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już poczułem co to pancerz dzięki USA i chciałbym rozwijać jeszcze jedno drzewko TD i nie wiem którym by mi się lepiej grało .

Wiem tylko tyle że :

Rosja ma niecelne ale silne działa i słaby pancerz

Niemcy są celnie ale mają ograniczony DMG i słabą zwrotność .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Chodzi mi o to czy wyczuje skok pacerzu z 305mm na 130mm .

Rozumiem że rosja jest wsparciem ale czy fajne się tak gra ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Rosja jest OP najprościej mówiąc ma pierdolnięcie

Waffen SS ma celne działa z jako takim pancerzem i szybkostrzelnymi działami

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Grałem nimi oboma na teście są genialne , obiektem trzeba się trzymać w 2 lini a E100 być ma szpicu natarcia , chcę je mieć oba xD

Tylko kolejność wybrać... do którego jest przyjemniejszy grind ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Niemieckie pojazdy na moje są lekko słabsze. W rosyjskich jest to, że musisz być bliżej, bo słabsza celność. Ale jak jesteś blisko VK, a Ty prowadzisz KW-1s to 2 porządne pierdolnięcia i VK leży.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ale jak jesteś blisko VK, a Ty prowadzisz KW-1s to 2 porządne pierdolnięcia i VK leży.

Przepraszam że się wtrącę ale autor chyba pytał o TD nie HT...

Opublikowano

Niemieckie pojazdy na moje są lekko słabsze. W rosyjskich jest to, że musisz być bliżej, bo słabsza celność. Ale jak jesteś blisko VK, a Ty prowadzisz KW-1s to 2 porządne pierdolnięcia i VK leży.

Tak tylko ze td raczej sluza do campienia szczegolnie takie jak ruskie ze slabym pancerzem, a one sa niecelne :(

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Moje niewielkie doświadczenie:

Droga do stuga była miła, i nadal jest mi nim miło grać

Droga do SU-85 to masakra, nie zbadałem nawet 85B, tylko przez T-34 badałem tego su :D (t-34 to epik!!!) Ten su narazie nie jest zły, ale trochę powoli się obraca, ale działo będzie miał zajebiaszcze. Z tego co słyszałem to JagdPanzer to cienizna, za to SU-100 to popierdalak.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...