Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Początek

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań co do nowego 4story tak nowego ponieważ grałem 2 lata temu ( no może troche mniej ) ale gra się bardzo zmieniła więc mam kilka pytać :

1. Mam 10 lvl hdzie mam expić teraz i później ( gram kapłanem )

2.Jak zarobić w miare szybko

3.Są jakieś działające hacki ?

4. Czy się opłaca grac no bo nie wywale masy kasy w IS max jakies 50 zl na miesiąc

Opublikowano

Koleś odpuść sobie tą grę. Ja dałem sobie z nią spokój dobry rok temu. Dlaczego ? IS zniszczył tą grę. Bez eq +18/19 w grze jesteś nikim. Kolesie na TD 30 latają z eq +22/24 więc powodzenia życzę i miłej gry.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@Up

Że tak się wyrażę "Idiota"

1.Rob Questy jak się troszke dorobisz kup sobie eq z wypożyczalni i idz na tajny komument misja 10 poziom

2.Nieee masz EQ !! zarobic jest łatwo wystarczy okolo 500s na początek (500s sprzedając itemki u hanldlarzy które dropniesz)

3.Człowieku nie graj na haxach chyba że chcesz szybko bana Team TEMPI takich ludz..

4.O człowieku 50zl na miesiąc to bardzo dużo .....

np. taki 40-80lvl wystarczy że wyda 100zl na pół roku i to mu wystarczy

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

-Możesz robić misje np. pieczątki lub chodzić na Tajny Dokument (TD) są one na 10,20,30,40 itd. Lv. dość dobrze tam exp leci ale można się tam czasem wkur...

-W tej grze dość trudno zarobić konkretną kasę, możesz sprzedawać drop, ulepszać itemy i sprzedawać (ale wymaga to Item Shopa) możesz też chodzić na Drugą Bitwę ale trzeba mieć koło 40-50Lv i w miarę EQ. Z resztą na małymLv kasa nie będzie ci aż tak potrzebna. Jest też kasa na Allegro za ZŁ ale 50% na złapanie bana.

-Nie ma i lepiej nie graj na hackach bo BAN murowany.

4. Czy się opłaca grac no bo nie wywale masy kasy w IS max jakies 50 zl na miesiąc

-Jeżeli gra ci się podoba to graj (dla mnie jest trochę nudna i monotomna po pewnym czasie grania) jak masz kasę to wydawaj w Item Shop ale najpierw zapoznałbym się z techniką ulepszania, bo możesz wywalić 50zł i ulepszy ci tylko max do +12.

TrollololololololololooO!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam kilka pytań co do nowego 4story tak nowego ponieważ grałem 2 lata temu ( no może troche mniej ) ale gra się bardzo zmieniła więc mam kilka pytać :

1.Idź na td 10 bądź po prostu pieczątki na dany lvl .

2.Na małym lvlu nie zarobisz dość szybko twoja przygoda zacznie się od 30lvla gdzie będą wylatywać wartościowe itemy .

3.Tak są , ale to jak chcesz to możesz grać :)

4.Opłaca się nie wszystko jest z IS ja wbiłem 90lvl i pro eq, nie z eq is po prostu sam się dorobiłem , a łatwo zrobić nawet postać pro ;) .

Pozdrawiam .

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...