Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Hosting ?

Ndrangheta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, Chce założyć serwer na którym z kolegami będziemy nagrywać serię i sobie co najważniejsze grać . I tutaj rodzi się problem , jaki hosting wybrać ? Wystarczy nam z 7/10 slotów , chcemy pluginy na hasło , na blokowanie skrzyń i żeby nie lagowało , to najważniejsze . Cena oczywiście też najniższa ;)

Co proponujecie ?

Nie dawaj mi + ani - :)

Słowo " Dziękuje " jest dla mnie wystarczającą nagrodą :)

Opublikowano

Mineserv jest tani ale lagi są bardzo duże. Craftserve ma bardzo dobry hosting lecz niestety drogi. Polecam ten drugi jak najbardziej.

Opublikowano

ownserver.pl, ewentualnie minehard.pl, tanio i dobrze, na 10 slotów w sam raz, craftserve odradzam, drogo w ch*j.

nie polecam zwykła masówka. na jedną maszyne 50 servów.. Tylko i wyłącznie FiberHost.pl

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Opublikowano

OwnServer i lokalizacja Francja. Nie wiem jak z fiberhost, ale na os masz możliwość modyfikacji pliku bukkita.

nie polecam zwykła masówka. na jedną maszyne 50 servów.. Tylko i wyłącznie FiberHost.pl

A lagi masz ? Testowałeś w ogóle ?

Opublikowano

tak , grałem , miałem więc... Poza tym nie jestem jedyny który narzeka,

Dziwne, bo ja już stawiałem tam 2 serwery w sporych odstępach czasowych i problemów nie było ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...