Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z PROSRO.COM

Kwiatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem odnośnie tego servera, dzień wcześniej chciałęm sobie ściągnąć tego silka, zarejstrowałem się wszystko super, instalka się ściągała do połowy i koniec, następnego dnia chciałem wejść na strone, żeby ponownie ściągnąć i mam takie coś:

Access Denied

The owner of this website (prosro.com) has banned your IP address (89.229.106.248). (Ref. 1006)

Timestamp: Sat, 22 Sep 2012 00:29:59 -0700

Your IP address: 89.229.106.248

Requested URL: prosro.com/

Error reference number: 1006

Server ID: FL_33F3

Process ID: PID_1348298999.501-1-1653247

User-Agent: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.10.289 Version/12.02

Czy mógłby mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem? Z góry thx.

Opublikowano

No ale przecież ja nic nie zrobiłem. Chciałem ściągnąć clienta, w nocy kompa zostawiłem żeby się ściągła rano zauważyłem, że za mało waży instalka więc stwierdziłem że nie ściągło się do końca po czym wszedłem na strone żeby sciągnąć jeszcze raz i wtedy to mi wyskauje.

Opublikowano

Jeżeli aktywne dalej to miałem podobny błąd z kwejk.pl . Miałem problem z cookie jak pisałem na ich forum, częsty błąd. Jedyne co mi pomogło to format kompa, sam się przestraszyłem że coś się stało.. Ale z czego to wynikało? Admin na kwejk pisał mi że ich cloudflare się buguje. No cóż jeżeli Ci się odwiesiło to dobrze, a jeżeli nie to jedyne co mi pomogło to format, bo nawet res ip nie pomaga ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...