Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DT

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 60 lvl, mogę zainwestować około 12 kk, i chciałbym spróbować w dt , nigdy wcześniej nie próbowałem w ten sposób, a więc z czym tam biegać, co ulepszać żeby była fajna kasa, ile przedmiotów zabierać średnio, zeby weszło na +9 ?

Opublikowano

jaki serwer?

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Oczywiście najlepiej ulepszać tam stalki, bojowe, party, trutki itd. jednak trzeba się liczyć z możliwością spalenia i dużego wkładu finansowego... Na początek polecam zbrojki 61 i nimfy, egzo(czyli te tańsze rzeczy)... ;)

Opublikowano

Polecam ulepszać :

Hełmy na 60lvl ( dropią bardzo dobrze pod świątynią ) Cena na serwerze Twierdza (s4) - +9 = ok. 25 kamieni duchowych

Zatrute miecze ( jest ich dużo a więc są tanie ) Cena na serwerze Twierdza (s4) - +9 = ok. 50 kamieni duchowych

:-)

Legenda
Opublikowano

Drop, skupuj przedmioty od 60+ oraz birzu np bronzy, buty feniksa i kuj jak najwyżej da się.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Mam 60 lvl, mogę zainwestować około 12 kk, i chciałbym spróbować w dt , nigdy wcześniej nie próbowałem w ten sposób, a więc z czym tam biegać, co ulepszać żeby była fajna kasa, ile przedmiotów zabierać średnio, zeby weszło na +9 ?

Tak czy siak mozesz 1 postacia tylko 1 item ulepszyc wiec ile przedmiotow zabierac dziwne pytanie.Chyba ze masz z 10 postaci i idizesz 10 to tak czy siak wychodzi ze 10 razy tylko mozesz sprobowac ulepszyc za 1 razem.

jaki serwer?

co ma serwer do tego omg .....?????

Opublikowano

Do dt napewno przydadzą się itemy z bonusami na diabły. Wbij 61 lvl i kup dobrą zbrojkę najlepiej z jakimś bonusem. Przyda się też koń więc uważaj by nie był głodny i nie umarł :)

Nie ulepszaj tylko kup dobre itemy.

Opublikowano

serwer= rozne ceny

ja zawsze na dt lazilem3/4 postaciami

@up na dt to bon na nieumarle a na grote to diably

nie gram w pl juz kilak lat a wiecej o nim wiem

Opublikowano

Do dt napewno przydadzą się itemy z bonusami na diabły. Wbij 61 lvl i kup dobrą zbrojkę najlepiej z jakimś bonusem. Przyda się też koń więc uważaj by nie był głodny i nie umarł :)

Nie ulepszaj tylko kup dobre itemy.

Kolego, nie na diabły tylko na nieumarłe działa bon w DT... ;) A co do konia to może być ale nie musi... ;)

Opublikowano

serwer= rozne ceny

ja zawsze na dt lazilem3/4 postaciami

@up na dt to bon na nieumarle a na grote to diably

nie gram w pl juz kilak lat a wiecej o nim wiem

zgodzę się że warto iść 3/4 postaciami na raz zależy jakiego kto ma kompa szybciej coś zarobisz bo żeby dojść do kowala trza troche poczekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...