Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja Kbota/ibota Pbdo-bota oddam

DarkKENIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gdyż wiele osob zapewne uzywalo jakiegos bota do grania w drakorbit i nie kiedy po skonczeniu tejze gry zapomina o swoim wspomagaczu do gry i praktycznie przepada. Temat ten zalozylem po to aby boty nie przepadaly a byly uzytkowane przez innych graczy ;P

Opublikowano

I myślisz że ktoś Ci odda licencję za free czy jak ?

tak jak napisalem np taka osoba ktora posiada takiego bota a przestala juz grc w darkorbit a nie chce zeby sie bot marnowal to tak ;p

Opublikowano

tak jak napisalem np taka osoba ktora posiada takiego bota a przestala juz grc w darkorbit a nie chce zeby sie bot marnowal to tak ;p

Wątpie w to bo ja bym wolał przenieść licencję na inne konto lub oddać koledze, także raczej bym nie liczył na to że ktoś da Ci za free.

bugpointblack.png

Opublikowano

No rozumiem ;P no ale zawsze może się ktoś znaleźć przecież dlatego warto poczekać ;p gdzieś w innym temacie widziałem jak jakiś gościu oddał licke komuś tam ;P

dlatego poczekam ;P

Gość Pan Szymek
Opublikowano

No rozumiem ;P no ale zawsze może się ktoś znaleźć przecież dlatego warto poczekać ;p gdzieś w innym temacie widziałem jak jakiś gościu oddał licke komuś tam ;P

dlatego poczekam ;P

Sprzedać mogę, ale nie oddać.

Opublikowano

By przenieść licencje z kbotów czy ibotów trzeba zapłacić, więc wątpię, by ktoś dopłacał.

Zamykam temat, to nie PCK, ani targowisko.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...