Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashe - Perfekcyjny AD CARRY

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fotki widać (przynajmniej u mnie).

Ale ten poradnik wymaga odświeżenia i to DUŻEGO.

Buty na start? Proszę...

Ignite na ADC? Seriously?

Mana regen? DAFUQ?

Dobra, reszta buildu jest ok.

Poza tym zdjęcie starych masterek, lol.

Opublikowano

Brakuje mi tu Statikka, podstawowy item z pasywką ashe, świetny do harrasu. Jak dla mnie first item tej postaci, ew 2-st - zależnie od uznania.

Do minusów dodałbym brak escape... To robi z ashe dosyć rzadko widzianego adc na dolnej linii...

Opublikowano

Brakuje mi tu Statikka, podstawowy item z pasywką ashe, świetny do harrasu. Jak dla mnie first item tej postaci, ew 2-st - zależnie od uznania.

Do minusów dodałbym brak escape... To robi z ashe dosyć rzadko widzianego adc na dolnej linii...

Napisano 22 wrzesień 2012 - 08:55

a ty szukasz statikku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masterki z drugiego sezonu :P ?

Ja zawsze maxowalem na Ashe Q gdy postac byla mobilna ( przeciwnik ) a W gdy gral agresywnie ;) Dlugo gralem Ashe i kupilem do niej Amestytowego Skina ale, juz nia nie gram. Build taki sobie...

Ja osobiscie zbieralem na Ashe-Statikk/Nieskonczonosci, to byl moj Core. Teraz zaczynam z Botrk, Infinity/Statikk/Phantom.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Masterki z drugiego sezonu :P ?

Ja zawsze maxowalem na Ashe Q gdy postac byla mobilna ( przeciwnik ) a W gdy gral agresywnie ;) Dlugo gralem Ashe i kupilem do niej Amestytowego Skina ale, juz nia nie gram. Build taki sobie...

Ja osobiscie zbieralem na Ashe-Statikk/Nieskonczonosci, to byl moj Core. Teraz zaczynam z Botrk, Infinity/Statikk/Phantom.

Cieszę się że w drugim sezonie miałeś masterki z trzeciego, oraz statikka

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

@up ten poradnik jest nie aktualny, złe runy i masterki... a itemach nie wspomnę

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

• 8 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik slaby

-Paper

-Focusowana jako pierwsza

tylko Ashe jest papierowa bo draven czy cait wytrzymaloscia dorównuja mundowi z full buildem przez co tez nie sa focusowani jako pierwsi :)

Opublikowano

Poradnik slaby

tylko Ashe jest papierowa bo draven czy cait wytrzymaloscia dorównuja mundowi z full buildem przez co tez nie sa focusowani jako pierwsi :)

@JAsiiu18W ten poradnik jest nie aktualny, złe runy i masterki... a itemach nie wspomnę

Wy ślepi jesteście? Poradnik z 2k12.... 

b_560_95_1.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...