Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim cudem?

Sheo52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz dosyc dawno temu wypelnilem ankiete 1 pażdziernika mam urodziny może też dostane xD

dzis około 1 w nocy dostalem zaproszenie do doty 2 xD chyba masowo sprawdzaja ankiety i wysylaja zaproszenia :) sprawdzajcie email jesli ktos robil ankiete

Tu macie ss jak wygląda zapka do doty 2 dota2zaproszenie.png

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Ja zagrałem kilka minut i już mi się nie chce :D Nie umiem w to grać i w tym momencie nie mam jakoś chęci się uczyć, a że wziąłem, że jestem niby (nie)początkującym to nie mam samouczków :P

Opublikowano

jak bys wziol nowy czy ten najlatwiejszy tryb tam tez nie ma samouczkow ale dobra pogladaj mecze to sie nauczysz pewnie :P ja mam na koncie 50% obejrzanych meczy i ładnie ogarniam

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Ludziki, zaczynacie spamować. Kolejne posty na temat tego, że graliście, lub oglądaliście będą po prostu warnowane. Temat zostawię otwarty, bo ktoś może znajdzie dokładniejsze info, chociaż wątpię - Valve rozdało trochę kluczy ponieważ zbliża się premiera.

he?

Opublikowano

Ja zagrałem kilka minut i już mi się nie chce :D Nie umiem w to grać i w tym momencie nie mam jakoś chęci się uczyć, a że wziąłem, że jestem niby (nie)początkującym to nie mam samouczków :P

To graj na boty :) i nie ogarniczaj się do jednego bohatera bo będziesz stał na jednym poziomie ;o

Random'uj sobie herosów najlepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...