Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim cudem?

Sheo52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano wchodze na Steam patrze w biblioteke moich gier a tu Dota 2 i Dota 2 Test nie wiem o co chodzi więc pograłem Dota 2 zaczołem grać i chyba mam ją na stałe i ja się tylko pytam skąd ja ją mam? bo jej nie kupiłem

Opublikowano

Ja też kiedyś uzupełniałem i dostałem kilka dni temu :) Więc po prostu rozdają ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Legenda
Opublikowano

Grę możliwe, że otrzymałeś od kogoś lub wcześniej wypełniałeś ankietę, a Dota 2 test to jest to samo co zwykła lecz tam jak napisał Dj są sprawdzane bugi i wcześniej tam są sprawdzane też aktualizacje, który wychodzą następnie do głównej wersji gry.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

steam://takesurvey/1/

Ten link wpisujecie do adresu przeglądarki. Wtedy was poprosi o pozwolenie usługi steam po czym się zgadzacie i wypełniacie ankiete

Opublikowano

Wczoraj dostałem Saint Row The third dzisiaj Dota 2 ;D heh .. żadnych ankiet nie wypełniałem itd.

Z tego Saints Row The Third się tak nieciesz. :P To jest tylko na weekend. A co do Doty 2 to ja nadal niemam : / .

Legenda
Opublikowano

Wczoraj dostałem Saint Row The third dzisiaj Dota 2 ;D heh .. żadnych ankiet nie wypełniałem itd.

Cwaniak... a obok tytułu gry pisze jak byk 1dzień do końca.... Dota tak niedługo zostanie wprowadzona na rynek jako darmowa gra. Koniec października to bardzo realistyczny termin premiery, więc nie musicie się bić o klucze, gifty, ponieważ nie wiele już trza.

Legenda
Opublikowano

Ja już od 2 miesięcy staram się o klucz i nadal brak ^^

Jeżeli masz konto warte więcej niż 100dolarów polecam Ci http://www.steamgifts.com/ i tam możesz próbować swoich sił, ale Dota nie długo będzie F2P.

Opublikowano

loool, wchodzę dzisiaj na maila, a tutaj "Congratulations! You've been selected to play Dota 2" :D. Maila dostałem 22wrzesnia czyli 2dni temu tak jak poprzednicy napisanych postów, a ankietę wypełniałem jakieś 1-2miechy temu. :)

Opublikowano

steam://takesurvey/1/

Ten link wpisujecie do adresu przeglądarki. Wtedy was poprosi o pozwolenie usługi steam po czym się zgadzacie i wypełniacie ankiete

juz dosyc dawno temu wypelnilem ankiete 1 pażdziernika mam urodziny może też dostane xD

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...