Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sura bm

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam zamiar podexpic sobie bma w v2. Nastepnie kupic mu jakies eq do 1,2kkk. Aktualnie juz posiadam ebo,srebna i okragla 7 z 5bon do mixa. Do jakiego lvl go podexpic najlepiej i dlaczego i jakie eq mu kupowac. Mam zamiar podexpic do 41 i pvp w m1 oraz pomalu na BO expic. Dobre rozwiazanie?

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą. Lepsza od duchowej będzie ying-yang +9 bo można ją za darmo wybonować

:)

Poza tym nie chce takiego dużego lvl'a

Opublikowano

to wyexp do 54 , kup branze z nieb lez 9 i pro fms 9 i wtedy mozesz ciarac ;) Ale duchowa mozesz kupic zbonowana juz ;) i jest lepsza od YY ;) ale skoro nie chcesz 61 to kup zbroje na 42 przynajmniej wybonowana ;)

Opublikowano

Ja na twoim miejscu dobiłbym lv do 42 bądź 49 lv.

Kupiłbym na 42lv Mistyczną zbroję Płytową, a na 49 lv Mglistą zbroję płytową.

Dodatkowo zaopatrzyłbym mój ekwipunek o jak najlepszego fms i bransę np. od 15 lv :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu dobiłbym lv do 42 bądź 49 lv.

Kupiłbym na 42lv Mistyczną zbroję Płytową, a na 49 lv Mglistą zbroję płytową.

Dodatkowo zaopatrzyłbym mój ekwipunek o jak najlepszego fms i bransę np. od 15 lv :)

Mglista od 48, a nie 49.

Btw. Wyexp 42, skołuj hełm 41, okrągłą masz, branse z białego złota +9 lub zostań przy srebrnej, mistyczną znajdź ładną i fmsika. Zatrzymaj się na 42 i rób skille i te Twoje pvp w m1.

Potem zacznij expić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...