Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ekwipunek

LuCaaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiec Witam ,

Mam pytanie dotyczace ekwipunku , a wlasciwie to Broni .

Gram magiem i chodzi mi Jezeli w broni sa Obrazenia

221-643 (~432)

a w Innej:

312-652(~482)

To jak mam Zamiar kupywac jakas Bron , to na co mam Najbardziej zwracac Uwage , na Obrazenia ? czy moze to co jest w Nawiasie ? ( swoja droga to w Nawiasie to co oznacza ) ?

Z gory thx za odpowiedzi .

2550053733.png

Opublikowano

Wartość podana w nawiasach to najzwyczajniej w świecie średnia obrażeń danej broni :)

Ja się skupiam jako łucznik na obrażeniach maksymalnych (mam wysoki % krytyka, więc to się opłaca :D)

Co do maga to też na maksymalnych się powinieneś skupić. Mag musi mieć mocne pierdolnięcie, aby zabić wroga w 2 strzałach (inaczej trup)

Pozdrawiam

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Zwracaj uwage najbardziej na obrażenia ale patrz tez na to co dodaje np. jesli grasz magiem najbardziej potrzebujesz inteligencji, wytrzymalosci oraz szczescia

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

A ja mam inne trochę pytanie ale też odnośnie ekwipunku a mianowicie mam teraz 203 level (zwiadowca ) i, mam hełm plus 205 do wszystkich atrybutów i mam np hełm plus 416 do zręczności i co wybrać? Mam tak z aktualnie 3 rzeczami. I np mając te artefakty kiedy je nam wymienić? Nie chodzi o konkretne dane tylko przykładowe proporcje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...