Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guma utknęła mi w gardle

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, żułem gume, i jak wciągałem powietrze to wciągłem ją razem z nim, czuję ją w gardle, jak oddycham to czuje miętę (smak gumy), i cały czas chce mi się bekać. czy muszę iśc do lekarza, czy wystarczy coś innego?

prosze o pomoc, picie coli nie pomoże, bo ona nie jest w przewodzie pokarmowym tylko oddechowym, boję się, że w nocy mi się odklei i wpadnie do płuc.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Tak, i wyląduje na detoksie -.-.

Napij się czegoś, zjedz coś (suchy chleb najlepiej). Albo dwa palce do gardła i rzyganie. To jest dobra metoda, ale nie daje 100% gwarancji że guma się odklei.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zwymiotuj, najlepszy spobób na pozbycie się jej. Lub pij wodę i dużo łykaj śliny, żeby Ci się chciało znowu pić.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zrób sobie twixa, może ją zwymiotujesz :D

desperat xD

nie mam pojęcia jak guma może się do czegoś przykleić w gębie, no ale jeżeli jesteś już taki zdolny to napij się czegoś ciepłego, pod wpływem ciepła guma się rozszerzy i się odklei.

Opublikowano

tak, ale może mi się w nocy odkleić jak będe spał i nie odkaszle i sie udusze, a jescze nic w życiu nie zrobiłem

Pogadaj z rodzicami. Lekarz, lekarz, lekarz!

Opublikowano

jak masz takiego "wacka" do udrażniania rur w domu to przyklej do gęby i wyciagnie sie samo:)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Do przewodu oddechowego raczej Ci nie wpadło, bo byś się dusił. Mimo tego idź do lekarza, to jest najlepszy pomysł. Powie co masz zrobić, itp

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

wydaje mi się że to prowo

nie raz połykałem gumę na lekcji jak nauczyciel przyuważył i nigdy nic mi nie było

kazdy jest inny.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

we wtorek idę do lekarza rodzinnego, a on mnie skieruje dalej, podobno będe miał taki jakby inhalator który mi to z czasem rozpuści, ale równie dobrze mogę mieć wyciągane

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...