Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Admin

22kristof22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy admin może od tak rozwalac graczy?

ja sobie poleciałem na wylocik patrze admin, bije sie z nim ale w ogóle hp mu nie ubywało więc bez szans -.- bugboint daje adminów którzy tepią zwykłych graczy

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Mogą się bronić w przypadku, gdy to gracz pierwszy otworzy ogień.

Opublikowano

Czy admin może od tak rozwalac graczy?

ja sobie poleciałem na wylocik patrze admin, bije sie z nim ale w ogóle hp mu nie ubywało więc bez szans -.- bugboint daje adminów którzy tepią zwykłych graczy

bo ich statki mają 5mln HP, jedynie ubijesz ich miną DDM-01 albo jak masz dużo czasu to z x4 ale to troszkę zejdzie.

Z punktu umowy mogą bić graczy który przeszkadzają im w pracy, a czasami pretekstem jest podlecenie do ADM`a.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Jak zaatakujesz admina to się nie dziw że Cię uwali . Przeszkadzasz im w pracy i mogą dać Ci bana :D

Opublikowano

Też kiedyś sie porwalem na prywatne konto administracja i wesoło nie było jak mnie w 4 salwy z bialki zniechęcił ;))

Opublikowano

Admini mogą atakować innych graczy. @upy. Za zaczepianie admina nie ma bana. Oni czasem tylko latają w grze, sprawdzają bugi itp, ale przeważnie na clo4ckach.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Admini mogą atakować innych graczy. @upy. Za zaczepianie admina nie ma bana. Oni czasem tylko latają w grze, sprawdzają bugi itp, ale przeważnie na clo4ckach.

Narzucanie się adminowi, tj. atakowanie, latanie obok można otrzymać bana.

Opublikowano

@up można dostać bana jak ma znaczek "A" , jeżeli takowego znaczka nie ma to mozesz atakować ale na własną odpowiedzialność, bo są naprawdę silni ;)

Opublikowano

miał znaczek A a że go zaatakowałem to był odruch bo byłem na 4-2 i od razu każdego wroga zaczynałem atakowac, a że te ich statki są troche podobne do wegi to juz w ogóle ;p

Opublikowano

Heheh też tak miałem kilka razy :D

Przemieżam galaktyke aby komuś wpierdol spuścić,widze kwadracik to ctrl i jade z nim równo,po chwili patrze a to admin o.O .

Bił jak pikpa wiec mu zwiałem heheh ^_^

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...