Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] 6 królestw wersja finalna na Resthea.pl - prezentacja

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze dodaj jeszcze podzial na wojewodztwa i gminy ? To nie jest metin, jesli stworzysz serwer na 100% ludzie, ktorzy wiedza co to jest METIN nie wbija tu.

Opublikowano

Moze dodaj jeszcze podzial na wojewodztwa i gminy ? To nie jest metin, jesli stworzysz serwer na 100% ludzie, ktorzy wiedza co to jest METIN nie wbija tu.

A mi się to podoba, wolę to niż żeby dodawali nowe dziwniejsze bronie... Ten film pokazuje właśnie, że będzie można przeżyć to co się czuło na początku swojej przygody z tą grą... Nie znałeś najlepszych miejsc do expa, nie wiedziałeś gdzie co się respi... O to właśnie chodzi... ;)

Opublikowano

Moze dodaj jeszcze podzial na wojewodztwa i gminy ?

Uh, mój komentarz z poprzedniego tematu.

@top

Mnie takie rzeczy nie kręcą, aczkolwiek teraz w wersji finalnej może to nawet fajnie wyglądać, ciekawi mnie tylko jakie mapki podsunęliście pod KAŻDE z tych nowych królestw ^^.

Opublikowano

Uh, mój komentarz z poprzedniego tematu.

@top

Mnie takie rzeczy nie kręcą, aczkolwiek teraz w wersji finalnej może to nawet fajnie wyglądać, ciekawi mnie tylko jakie mapki podsunęliście pod KAŻDE z tych nowych królestw ^^.

Jedna wielka mapa 12x12 to jest 4x pustynia.

Aby nie zakładać nowego tematu, dodałem tu też trailer naszego kanału youtube, gdzie będą umieszczane kolejne filmy z serwera

sygnatura2.png

Opublikowano

raport na spam

jak ci się tak bardzo podoba ten serwer to reklamuj go w jego prezentacji a nie zaśmiecaj inne tematy

mimo wszystko dzięki że odkopałeś temat

sygnatura2.png

Opublikowano

duzo pracy to pochlonelo. fajnie by to bylo na globalu gdyby byl tylko 1 serwer. ale na tych privach aktualnych w trzech krolestwach nie ma kto grac a co dopiero w sześciu ;D juz to widze jak bedzie 1000 osob na serwerze i bedzie po 150~ osob;D

Opublikowano

Damy radę. Czymś Was jeszcze zaskoczymy, po za samą mapą 12x12 i 6 królestwami, ale na razie nie powiem. Powiem że w pewnym sensie będzie się można poczuć jak w 2007/8 roku.

sygnatura2.png

Opublikowano

6 królestw nie za dużo ale pomysł ze wszyscy mają m1 na tej samej mapie tylko trochę dalej to Gratulacje :D

życzylbym powodzenia ale moim zdaniem opustoszeje :/

x

Opublikowano

6 królestw nie za dużo ale pomysł ze wszyscy mają m1 na tej samej mapie tylko trochę dalej to Gratulacje :D

Czytaj posty, bedzie 1 ch

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Dla tych co dalej nie wierzą że 6 królestw to dobry pomysł może przekona to że:

1. Na serwerze będą 1-2 kanały

2. Będzie specjalne miejsce do handlu do którego będzie się można dostać z każdego m1, jedynie podchodząc do siegela (bez questa)

3. W mmorpg typu Last Chaos czy Guild Wars z powodzeniem działa 5 wrogich ras czy królestw

4. W życiu, w historii nigdy nie jest równo i to normalne że jedno królestwo jest silniejsze, to dodaje grze "realistyczności"

5. Wierzę że sam serwer z powodu tych niespotykanych nigdzie indziej nowości szybko i miejmy nadzieję na długo się zapełni

sygnatura2.png

Opublikowano

Moim zdaniem za dużo, bo by musiało grać z 2k graczy to będzie sens. A tak jak będzie z 800 osób to nawet na ch to i tak będą pustki

Opublikowano

Moim zdaniem za dużo, bo by musiało grać z 2k graczy to będzie sens. A tak jak będzie z 800 osób to nawet na ch to i tak będą pustki

Nie bedzie pustek temu ze jest 1 wielka mapa jako m1 itp, wiec pustki nie bedzie a expowiska juz normalnie, smai zobaczycie =).

Opublikowano

Gratuluje takiego pomyslu, podoba mi sie praca modderow i grafikow, ktorzy sa w stanie zrobic kilkanascie dodatkowych map i wszystko zgrac w jedna calosc, zedytowac wybor krolestwa przy tworzeniu pierwszej postaci na koncie.

Szkoda, ze tacy ludzie nie moga sie zebrac w jedna calosc i zrobic naprawde calkiem odmienna gre bazujaca na grze metin2.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem że bardzo zdziwiły mnie te 6 królestw które działają ale pytanie do ciebie czy każde z tych nowych królestw rozumieją język chunjo jinio shinso i tych nowych ? :P czy są jakieś problemy :P

Opublikowano

Powiem że bardzo zdziwiły mnie te 6 królestw które działają ale pytanie do ciebie czy każde z tych nowych królestw rozumieją język chunjo jinio shinso i tych nowych ? :P czy są jakieś problemy :P

Tak.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...