Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mamy zwycięzce ! W oczekiwaniu na Konkurs :)

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby Was niecierpliwić wyłoniliśmy zwycięzcę Konkursy na Jury.

Został Nim

Legenda.

Jako iż Metin2 to gra MMORPG, pomysł został nieco zmieniony i będzie on odbywał się w formie OX'a na prywatnym serwerze stworzonym przez KidModeratora

xDeStRuCtx specjalnie pod ten Konkurs.

Informuję także że jutro lub w niedzielę dostaniecie informacje odnośnie daty i godziny rozpoczęcia Eventu OX.

Serdecznie zapraszamy wszystkich, przewidywane są trzy Tury, ale kto wie może odbędzie się więcej.

Wszystko zależy od Was.

Opublikowano

ustawione

a tak serio jak wbije kurwa 1k osob na tego ox-a to lagi beda jak skurwysyn pozdrawiam

Zobaczymy, organizujemy taki konkurs pierwszy raz, będzie to dedyk, więc powinno być wszystko okej.

Jak macie jakieś pytania to możecie również napisać na PW do xDeStRuCtx, ponieważ to on tworzy ten konkurs.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jakie są przewidywane nagrody i czy pytania będą z Pl'a ?

Pytania mieszane odnośnie Gry, Cheatów jak i forum. Nagrody? Jakieś Talonki, + nagroda główna to Gold/Blue.

Opublikowano

Jakie są przewidywane nagrody i czy pytania będą z Pl'a ?

Prawdopodobnie będą wymieszane:

- hacki, boty do gry

- główna wiedza o Metin2

- i chyba trochę o forum

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Gratulacje dla tego kto to wymyślił.┈┈┈┈┈┈▕▔╲┈┈┈┈┈┈

┈┈┈┈┈┈┈▏▕┈┈┈┈┈┈

┈┈┈┈┈┈┈▏▕▂▂▂┈┈┈

▂▂▂▂▂▂╱┈▕▂▂▂▏┈┈

▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏┈┈

▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏┈┈

▔▔▔▔▔▔╲▂▕▂▂▂▏┈┈

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Niby spoko

ale mam pewne zastrzeżenia

1. Bd musieli pobierać specjalnie clineta na 30min konkursu? czy bd lancher ok 10mb pamiętajmy że niektórzy mają słaby net.

2. czy czasem konkurs z nagrodami na forum nie powinien sie odbywać na forum?

3. troszke nieprzemyślane bo nie kazdy bd miał czas żeby być na konkursie

pamiętajmy że jak na forum jest jakiś konkurs to jest jakiś czas 7dni itp

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Niby spoko

ale mam pewne zastrzeżenia

1. Bd musieli pobierać specjalnie clineta na 30min konkursu? czy bd lancher ok 10mb pamiętajmy że niektórzy mają słaby net.

2. czy czasem konkurs z nagrodami na forum nie powinien sie odbywać na forum?

3. troszke nieprzemyślane bo nie kazdy bd miał czas żeby być na konkursie

pamiętajmy że jak na forum jest jakiś konkurs to jest jakiś czas 7dni itp

Data i godzina OX'u będzie podana.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Pogięło was

że wh bd dozwolone gratulacje myślenia.

Konkurs niewypali nawet nie widaomo czy załatwicie dedyka

konkurs na nagrodami na forum powinien odbywać sie na forum.

Nie kazdy ma super komputer żeby ogarnąć ox

do tego czas na konkursy na forum zawsze jest jakiś czas 7dni itp

a tu co 30min? myślicie że każdy bd miał czas stawić się w miejscu o godzinie przez was podana? weźcie pod uwage to że jest rok szkolny ludzie sie uczą,pracują.

Do tego pobierać clineta specjalnie na 30min kunkursu?

dziekuje za taki konkurs...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Konkurs niewypali nawet nie widaomo czy załatwicie dedyka

Już jest.

Pogięło was

że wh bd dozwolone gratulacje myślenia.

A kto napisał, że będzie dozwolone? Ja napisałem, że nie mam nic przeciwko, ale to nie ja ustalam zasady. Jakiekolwiek próby oszukiwania będą nagradzane, tyle, że banem.

konkurs na nagrodami na forum powinien odbywać sie na forum.

A kto tak powiedział? Wystarczy, że jest pozwolenie od Teamu Mpcforum

do tego czas na konkursy na forum zawsze jest jakiś czas 7dni itp

Właśnie o to chodzi, żeby nie było to takie łatwe, bo każdy by użył wiki do sprawdzenia odpowiedzi.

myślicie że każdy bd miał czas stawić się w miejscu o godzinie przez was podana? weźcie pod uwage to że jest rok szkolny ludzie sie uczą,pracują.

Wybierzemy najlepszą datę, tak, żeby dużo osób mogło uczestniczyć w konkursie.

Do tego pobierać clineta specjalnie na 30min kunkursu?

Nikt nie namawia do pobierania.

dziekuje za taki konkurs...

Również dziękuję.

Dowiecie się wszystkiego już wkrótce, jak to będzie wyglądać. Nie dawno zostały wgrane pytania na Konkurs OX

Opublikowano

Świetny pomysł to, że ktoś ma kompa nie tego to nie jest wina administracji konkurs jest bardzo fajny i oryginalny tylko fajnie by było gdybyście tego ox'a zrobili na jakiś plikach 2008 to by sie jeszcze po m1 na DMG polatało ;D takie wspomnienie :* pozatym to raczej nie będzie problem dla was jak wbijecie na niego na kamermodzie ? i o pobieraniu juz możecie zapomnieć ? tyle ze to raczej będzie problem z wh proponuje zrobić zakaz wchodzenia na konia podczas OX bo jak ktoś bd na wh jechał i będzie sobie na koniu to nie będzie i tak pokazywało czy oszukuje czy nie poza tym jak będą trzy edycje z czego na jedna może max będzie 60 osób to ni będą to takie raczej straszne lagi?

Opublikowano

tylko chcialbym wiedziec kiedy bo mam szkole od 8 do 19 .. wiec chyba sie nie zalapie z powodu szkoly ... chore >.<

Zorganizujemy to w weekend, godziny wieczorne (mamy taki plan).

Opublikowano

Radzę się zastanowić jeszcze raz czy to jest dobry pomysł...

Nie ma nad czym, jeśli konkurs nie uda się to nie będziemy już go robić, a jeśli jednak będzie przyciągał userów to będziemy najpewniej częściej organizować tego typu konkursy.

trzeba zaryzykować.

Jeśli będzie ścisk to trudno, nic na to nie można poradzić.

Opublikowano

Organizator nie powinien sam się martwić o maszyne pod serwer?

Przecież to on organizuje konkurs.

Ja w turnieju CS buliłem z własnej kieszeni.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To będzie serwer tylko pod konkurs czy normalny dedyk z pro elo chińskimi broniami itp ?

Po co mają tam być bronie i inne rzeczy? na serwerze będzie tylko OX.

Opublikowano

Konkurs fajny, ale nie dla mnie ze względu na kompa.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Dlaczego legenda?

Bo nie wymyślił nic unikalnego i nawet serwera nie postawi?

Fajna logika kurwa.

Jeśli żeby tak prosty pomysł podsunąć teamowi trzeba zrobić osobny konkurs, to chyba coś tu jest nie tak.

Opublikowano

Dlaczego legenda?

Bo nie wymyślił nic unikalnego i nawet serwera nie postawi?

Fajna logika kurwa.

Jeśli żeby tak prosty pomysł podsunąć teamowi trzeba zrobić osobny konkurs, to chyba coś tu jest nie tak.

Większość Konkursów lub podobnych była już organizowana, niektóre z nich to grafika, a dział Metin2 jak sama nazwa wskazuje nie zajmuje się tym. Dlaczego on? Masz napisane w pierwszym poście odnośnie wygranego.

Opublikowano

Można wiedzieć za ile dni będzie konkurs? Bo mam urlop i nie wiem czy się wyrobię.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...