Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poratujcie Ludzie

``````

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze byłem dziwny,potrafię siedzieć cały dzień bez 1 słowa albo zachowywać się jakbym miał adhd,doprowadzić kogoś do płaczu albo beczeć nad losem innego,ale nie o tym mowa,chce znów grać na polskim metinie,wybrałem już że zrobię wojownika,nie wiem tylko czy bodego czy mentala,i tu wpada 1 z moich uchyłek,gość z klasy mówi mi że body to pro bo ma duży atak i szybkość,tyle że wraz z + widzę też zawsze jakiś -,mianowicie małe hp i obronę bodego,u mentala powolność i mały atak,wiem że u bodego musi być zbroja +6/9 a u mentala broń 2h +6/9,i kolejne,nie wiem czy uda mi się takie zdobyć,chodzi mi też o postać która zabije best.kapit/wodza orków bez polimorfi,słyszałem że z kapitana dropią kamienie duchowe a z szkatułki wodza łuska,więc kasa by była.

Prosiłbym o opisanie tak lvl 30-50 o tym jak na nich zarabiać,co do exepa kolega z klasy ma 53 lvl więc 2 dni i mam ze 40?

Chodzi mi głównie o to zarabianie,kasa sama na tym lvl wpada z exepienia czy trzeba chodzić na jakieś moby?i jaki bulid polecacie dla bodego?myślę nad aura-berserk-wir u mentala zawsze jest silne-duchowe-walnięcie/tąpnięcie.

Nienawidze powolnych postaci,ani padać,więc nie chce mentalem bić grupy moobów parę minut,a bodym padać jak tylko je zluruje.

Kontekstowa a ty znów spamujesz...

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

kontekstowa to npc ...

a co do tematu to cie nie rozumiem xD

ale chyba chodzi ci o klase postaci no to woj body :s

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

Tak,tylko czemu body,jak się nim gra na 40-50 itp...

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

To z tych na 15 dropią ku?ja nigdy nie dropłem czegoś innego poza bronią albo zbroją.

~Serpico

Opublikowano

Tak,od 5 lvl kupiłem kiedyś drop x2 i do 25 lvl nie dropłem ku,tamte konto miało 30 lvl,zdupcone skille i staty,teraz haxnięte,było woj body i strasznie padałem na choćby ezo na 30,więc dlatego mam zawsze jakieś ale do klasy.

~Serpico

Opublikowano

Co do m3 mam właśnie plan zdobycia funduszy na początek i fms,eq na 10 mam pewne +6/7 od kumpla z klasy,kupione sm na exep +50% i drop x2.

kamilq19 toś mi pomógł,skoro do 29 mam chodzić bodym po co robić ten reset znów na bodego...?

~Serpico

Opublikowano
Zrób se tak do 29 lvla chodź bodym i jak już bedziesz miał ten 29lvl idź zresetuje skile i zmień na bodego licze na 5*

po co zmieniac z bodego na bodego?? xD

pewnie chodzilo ci z mentala na bodego

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Ja robie tak 36lvl body + bojowiec ( aura m1 i berek m1 ) i na metki w m2 ( 25,30 35lvl ) . W jeden miesiąc zarobiłem 100kk conajmiej gram na Obsydianie oczywiscie gram z rekawicą złodzieja a Yangi potem selam na allegro ;]. Nie wierzysz moge dać ci linki do aukcji ;d jak coś, jak ktos gra na Obsydianie moge go podexpić np. do 35lvl albo dać troche yangow jak ktos potrzebuje ale to pisać na PW!!

Opublikowano

Więc tak zrobie,a na Grymuarze jest ktoś kto by mógł podexepić ?chodzi mi głownie o 25-30 czyli najnudniejszy etap.

~Serpico

Opublikowano

ja gram bodym a mój brat mentalem wiec sie uzupełniamy wczoraj kupiłem 7 medali za 720k Na Feniksie

kasa sama leci mam jeszcze 5kk w kieszeni na 30lvl - 32 lvl biłem metki i mam 56 kd

w tym 16 speeda +2 +3 i 2x+4

defa +1+2+3+4 z jakies 10

uniku 1+2+3+4 z 6

smierci +3+4 z 14

wital +1+3 jeden +4 ich mam 5

i 5 kd potwora po jednym +2+3+1 i 2x+4

sprzedam to za 70kk

(a biłem metki czerni cierpienia i zazdrosci)

mam tez duzo ku z 30

i poty nieb ziel fiol czerw

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

No to już robię bodego,ale czy z tym berserkiem to na 30 lvl bez boja nie padne na metku 30-35?wyskoczy z 10 moobów każdy mi wali 50 z berkiem ok 70 czyli 700 obr za w 3 sek,przy takim średnim 3,4k hp to trochę kiepsko.

~Serpico

Opublikowano

Różnica w szybkości w expienia pomiędzy bodym a mentalem nie jest duża, a mental po 50 lvlu idzie sobie do takiego dt i z dropem x2 wyciąga 3kk na nockę z samych broni na 60 lvl. Ale jednka bodym też idzie zarobić na metinach na sohan.

Do wyboru do koloru, mental body to i tak jeden h. ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Body Ponieważ jest dobry na metiny możesz chodzić Body na Metki a Mentalem bedziesz przekladal drop z Body itd

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...