Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreSiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien nietypowy problem otóż

Od pewnego czasu a ściśle mówiąc po formacie combat arms nie chciał włączyć żadnej gry z pokojów (EU). Szukałem rozwiązania na ten temat ale znalazłem tylko to :

http://www.mpcforum....e-do-gry-ca-na/ Ja mam to samo ale na EU.

Proszę o szybką pomoc, dziękuję i jeżeli popełniłem jakieś błędy napiszcie poprawie.

www.pajacyk.pl <------ To cie nic nie kosztuje

Opublikowano

Może masz obciążony internet. Spróbuj pobrać Cyberghost'a zmienić nim IP i sprawdź czy wejdzie do gry.

Opublikowano

kablowy 2MB

Bo przed formatem działało, potem zrobiłem format dysku i jakoś 2 miesiące nie grałem. Teraz po tych 2 miesiącach zainstalowałem i się tak stało :<

Opublikowano

nic.

Próbowałem w nocy (Od godziny 22:00 do 6:00 klienci usługi MartonNET(Mój internet) mają dostęp do Internetu bez ograniczeń prędkości.) z wyłączonymi programami obciążającymi komputer i internet. Nic nie dało.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest to... Ja bym pierw sprawdził na innym IP, zmienił na jakieś europejskie i zobaczyłbym czy by poszło CA.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A masz neta przez router czy przez modem? Bo kumpel miał taki problem, że miał router i to właśnie przez niego nie mógł grać. Miał dokładnie to samo. I nie ma żadnego sposobu na rozwiązanie tego, tylko zmiana routera na inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...