Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z łączeniem.

Sudaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mieszkam w internacie gdzie mamy salkę komputerową. Chciałbym od czasu do czasu pograc sobie w metka, ale jest mały problem. Mianowicie przy logowaniu jest "Błąd łączenia się z serwerem". Próbowałem na różnych clientach. TS3 też mi nie chodzi. Na początku myślałem, że jest to wina antyvira ( ArcaVir). Odinstalowałem ów antywirus i problem jest nadal. Pobrałem moda by jeszcze tam sprawdzic i nic. Dupa.

Może Wy będziecie w stanie mi jakoś pomóc. Nagradzam + i 5 ;)

Pozdrawiam ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne że to jest wina łącza z internetem. Może masz za słaby internet? Albo wyłącz zaporę Systemu Anty viry programy które syfią ci neta Gg skype ts itp.

Próbowałeś reinstalacje systemu?

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Bardzo prawdopodobne że to jest wina łącza z internetem. Może masz za słaby internet? Albo wyłącz zaporę Systemu Anty viry programy które syfią ci neta Gg skype ts itp.

Próbowałeś reinstalacje systemu?

Co do neta. Neta mają szybkiego. GG, skype i ts (który też nie łączy z serwerami) wyłączone. Jednak chciałbym dodać, że do neta łącze się przez proxy. Może one mają jakiś związek?

Opublikowano

Ja miałem coś takiego tylko to była wina anty wirusa . Wyłączyłem i wszystko śmigało

Odinstalowałem antyvira. Nie pomogło. Myślę, że zrobię reinstal systemu, choć wątpię by to był czynnik problemu.

Opublikowano

Może Zapora systemowa blokuje dostęp? Ja tak zawsze miałem :) Jeśli to jest szkoła to mogą mieć w ustawieniach internetu ustawione, że w każdej sali jest zablokowane. Spróbuj wyłączyć zaporę w komputerze.

BTW. MIESZKASZ W INTERNECIE ? :O

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Może Zapora systemowa blokuje dostęp? Ja tak zawsze miałem :) Jeśli to jest szkoła to mogą mieć w ustawieniach internetu ustawione, że w każdej sali jest zablokowane. Spróbuj wyłączyć zaporę w komputerze.

BTW. MIESZKASZ W INTERNECIE ? :O

Coś tam jeszcze pomyślę ;)

A co do pytania. Mieszkam w tygodniu ;)

Powie mi ktoś czy opcja z proxami jest realna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...