Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sądzicie o wojowniku mental?

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mental sie dobrze sprawuje :) odpowiedni ekwipunek musisz mieć :)

Bossy - Dobrze , nie odrzuca ;) Łatwo możesz bić pod ścianką ale z buta też dobrze :)

exp - Dobrze ;d

PvP - Mental zajebisty w pvp :) ma najmocniejszy skill w grze ( duchowe) ;d

Tylko musisz trafiać skillami , bo jak nie bedziesz trafiać to już jest po Tobie xD

Opublikowano

Mental to świetna profesja, co prawda wolna oraz wymagająca, jednak dobra. W expie radzi sobie wybornie, dzięki silnemu ciału. Na bossy jest znakomity, ponieważ dzięki silnemu nie odrzuca mobów, do tego jakiś % na otrucie i mamy kosiarkę ;)

sygnaturac.png
Opublikowano

Aha , weźcie też pod uwagę że mam dostępne all EQ , all bony i Poli na p więc wiecie , jest może jakiś poradnik specialnie dla mentala w bonach do pvp ?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Kd to zależy ile luda na serwie lub jak z dostępnością broni. Bo możesz mieć 2x broń i zrobić np Sura szaman szycie i w 2 ninja woj szycie. Jak masz 1 broń to weź pod uwagę stan postaci, ale ja bym robił tak :

Kd woj, sura, szaman/ninja

Do zbroi do weź zrób tak :

Uchylka > unik> wit.

Opublikowano

duchowe nie jest najmocniejsze ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

duchowe nie jest najmocniejsze ;d

Jeśli się nie mylę to nim jest ustanowiony rekord na PLu... A privów nie liczę, bo często tam jest zmienione dmg skilli, bądź wielkość bonów decyduje np. int u Sury BMka... ;)

@Top

KD w zbrojce to zamiast deffa(nieprzydatne w PvP z racji silnego i szycia) dałbym witala, a reszta dobrze tj. blok i unik... ;)

A co do broni to zależy czy łatwo ją zdobyć kilka razy... Chodzi mi o to aby mieć osobną na każdą klasę, a jeśli nie to chociaż 2 sztuki i w każdej np. woj/sura/szycie i ninja/szaman/szycie

Opublikowano

Bony w broniach - siła, zręczność, kryt, ludzi, szybkość zaklęcia - kd woja sura powtórka

broń druga bony takie same tylko kd ninja szaman powtórka.

W zbroi HP, 3x 15 20% szybkość zaklęcia - kd wit, uchyłka, unik/speed

buty ekstazyjne koniecznie, mają 10% szybkość zaklęcia.

Naszyjnik z białego złota, bo ma siłę wbudowaną, a mentalowi jak ma 2 rękę nie potrzeba naszyjnika z łez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...