Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] O co chodzi z tymi kapsułkami

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi chodzi o all czyli gdzie lataja tez te alieny ??

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Właśnie nie latają podobno od jutra będa ponoć tak na forum pisali(słuszałem na czcie na PL2) i ja osobiście też nie widziałem pewnie wprowadzą w ostatni dzień bo "błędy" były! AH ten BugPoint.

Pomogłem daj like!

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

U przyjaciół z rosji <3 na forum jest napisane że event zacznie sie 22.09.

A na pl jak zwykle same kłamstwa i niedociągnięcia -.-

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Gość Pan Szymek
Opublikowano

HMM DZIAŁĄ I JEST JUZ , 1-3 , 1-4 , 2-3 , 2-4 , 3-3 , 3-4 ale to jest jedno na 3 firmy ;/ wiec lipa

Widziałem tę chmurę, jednak alien faktycznie jest?

Opublikowano

HMM DZIAŁĄ I JEST JUZ , 1-3 , 1-4 , 2-3 , 2-4 , 3-3 , 3-4 ale to jest jedno na 3 firmy ;/ wiec lipa

i to kurwa wielka lipa dlaczego?

kunkurencja

3 firmy sie bija a niektórzy latają na niewidkach i zbierają te surki to kurwy, co to za ewent

ewent miał być dla tych co nie pakują kasę , a tylko z tego ubaw mają co płacą, więc kurwa jebana mać!!!!!

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

i to kurwa wielka lipa dlaczego?

kunkurencja

3 firmy sie bija a niektórzy latają na niewidkach i zbierają te surki to kurwy, co to za ewent

ewent miał być dla tych co nie pakują kasę , a tylko z tego ubaw mają co płacą, więc kurwa jebana mać!!!!!

kultura słowa nie boli -.- Gdzieś było napisane, że event jest na osób które nie pakują kasy ? -.-

sygnacu.jpg

Opublikowano

No do d^^y :), myślałem, że każdy kto bije dostaje kapsułkę :(.

Przeleciałem całą galę do okoła, zmarnowałem 20k białej i g&wno dostałem z tego ;/.

Ale przynajmniej zgranie jest :), żaden przeciwnik mnie nie zaatakował, tylko jakiś leonek flaxowaty na 3-3 ale on pewnie jeszcze nie wie o co w tej grze chodzi.

obraz24.png

Gość Pan Szymek
Opublikowano

No do d^^y :), myślałem, że każdy kto bije dostaje kapsułkę :(.

Przeleciałem całą galę do okoła, zmarnowałem 20k białej i g&wno dostałem z tego ;/.

Ale przynajmniej zgranie jest :), żaden przeciwnik mnie nie zaatakował, tylko jakiś leonek flaxowaty na 3-3 ale on pewnie jeszcze nie wie o co w tej grze chodzi.

Mnie też nikt nie próbował rozwalić :O

Opublikowano

Mnie rozwalili 3 razy w przeciągu 0.5s jak do nich podleciałem. Aegis full havocki ściągnął mnie za 3 razem z paru hitów... Event praktycznie tylko dla SFE (po co in kapsułki jak są sfe) -,-

Za kapsułki wygrywasz różne nagrody (księżycowy - itemy w grze, ten złoty (po prawej) - realne itemy w tym szanse na wygranie obudowy do kompa (profesjonalnej))

Opublikowano

i jak zwykle się nie obeszło bez opcji kup kapsułki za kasę :) norma

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Mnie rozwalili 3 razy w przeciągu 0.5s jak do nich podleciałem. Aegis full havocki ściągnął mnie za 3 razem z paru hitów... Event praktycznie tylko dla SFE (po co in kapsułki jak są sfe) -,-

Za kapsułki wygrywasz różne nagrody (księżycowy - itemy w grze, ten złoty (po prawej) - realne itemy w tym szanse na wygranie obudowy do kompa (profesjonalnej))

To pewnie zależy też czym latasz, jeśli jesteś golcem z apisem i zeusem to budzisz większy respekt niż lenov z flaxami.

Opublikowano

Ja mam aegisa apis, zeus, pare havoców i nie dało się tego bić. Większość zamiast skupić się na alienie to skupiali się na innych firmach. Paru top graczy pisali na czacie że powinniśmy go razem bić ale najwyraźniej innym nie zależało na ubiciu aliena.

Edit:

O co chodzi z tym przetwornikiem księżycowym i słonecznym? Miałem 6 kapsuł to dałem po 3 do jednego i drugiego ale wielki syf dostałem.

reklama

Opublikowano

Ja mam aegisa apis, zeus, pare havoców i nie dało się tego bić. Większość zamiast skupić się na alienie to skupiali się na innych firmach. Paru top graczy pisali na czacie że powinniśmy go razem bić ale najwyraźniej innym nie zależało na ubiciu aliena.

Edit:

O co chodzi z tym przetwornikiem księżycowym i słonecznym? Miałem 6 kapsuł to dałem po 3 do jednego i drugiego ale wielki syf dostałem.

Powiedz co dostałeś ammo,cdd?? lf-1

Bo zastanawiam się czy czasami nie lecieć na tego alienka .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

dostałęm ammo i pare ccd

• 1 przetworzonych kapsułek (Przetwornik słoneczny)

• 22x Mina Direct Damage

[*] 1 przetworzonych kapsułek (Przetwornik księżycowy)

• 225x Xenomit
    • 125x PLT-3030

• 1 przetworzonych kapsułek (Przetwornik słoneczny)

• 11x CDD

• 175x Rakieta SAR-02

[*] 1 przetworzonych kapsułek (Przetwornik słoneczny)

• 22x Mina odmaskowująca

• 9x Kupon na skok

reklama

Opublikowano

u mnie też jedna wielka lipa ;/

1 przetworzonych kapsułek (Przetwornik słoneczny)

3x Zielony klucz do skrzyni

1 przetworzonych kapsułek (Przetwornik księżycowy)

225x Xenomit

125x PLT-3030

22x Mina antyosłonowa

350x RSB-75

150x Xenomit

3x Zielony klucz do skrzyni

9x Kupon na skok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...