Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Port Map. Nawet Nie Wiesz Jakie To Proste!

Flipper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robie wszystko tak jak jest tu opisane:

loguje się, włączam portmapy, aktywuje mapy włączam serwer.

Ktoś może wie co źle robie ?? Bo nie działa, nie można wbić się do mnie na serwer z zewnątrz- wogóle, nie moge wbić na serwer przez spolszczenie, moge tylko wchodzić i grac z kompa na którym stoi serwer. Może wie ktoś co może być źle??

Opublikowano
Robie wszystko tak jak jest tu opisane:

loguje się, włączam portmapy, aktywuje mapy włączam serwer.

Ktoś może wie co źle robie ?? Bo nie działa, nie można wbić się do mnie na serwer z zewnątrz- wogóle, nie moge wbić na serwer przez spolszczenie, moge tylko wchodzić i grac z kompa na którym stoi serwer. Może wie ktoś co może być źle??

Jak masz jeszcze ten problem napisz do mnie na gg 884699 ,postawie ci serwa przez Teamviewer:) pozdr

Opublikowano

a ja mam problem ściągam tego portmapa i nie działa niema pliku portmap ini ;/ ściągam rozpakowuje i wyskakuje mi błąd znaczy nawet 3 xP ze nie może otworzyć .... ze nie możne odnaleźć określonego pliku i brak pliku do wypakowania proszę o działający link z portmap ini bo niektóre zajmuje 31 mb i niema tam tego lub wysłać mi na maile [email protected]

Opublikowano

Trochę za dużo tutaj portów podałeś :P

Skontaktuj się ze mną na GG i powiem ci które powinny zostać...

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

Flipper szybko avansowałeś :D. Poradnik spox działa ale na co aż tyle tych portów? Piecież nam chodzi tylko o te najpotrzebniejsze orki,pustynia itp.

Klikaj klikaj..

Dokładnie tak. Jeszcze kawałek.

Klikaj jeszcze :).

Klikaj tak tak!

Dalej jeszcze!

Klikaj!

Klikaj no!

Już prawie koniec..!

Doszedłeś do skarbu! Teraz kliknij tylko w to a tam znajdziesz Trade Hacka v.1.2 :>.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Omg sluchajcie wgl nieoplaca sie robic przeciez serwa jak musisz wylonczyc ZAPORE ZAPORE JAK WYLONCZYSZ TO MOZESZ MIEC ATAKI HAKERow i poco to omg bez wylonczonej zapory niebedzie dzialal serw?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...