Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Port Map. Nawet Nie Wiesz Jakie To Proste!

Flipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam problem ;/ nie mam zadnego portmap.ini ale najbardziej mnie denerwuje ze nie mam 5-8 portow jak inni tylko z 20-30 prosze o szybką odpowiedz!!

32acfa285e0c.gif

32381.jpg21571.jpg

10024.png30074.png

31348.gif31137.png

18706.png10092.jpg

Pomogłem? daj 5* lub + ;P

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dałbyś linki do już istniejących tematów a nie je zlepiłeś i portów w port-map jest 8 nie 16. W spisie tutów jest wszystko a nawet i więcej. Ciekawe ile jeszcze razy znajdę na tym forum bez sensu to samo popisane. Czas chyba napisać do moderatora zrobił porządek z tym spamem...

Trochę za dużo tutaj portów podałeś :P

Skontaktuj się ze mną na GG i powiem ci które powinny zostać...

Opcja szukaj nie boli ja już się na ten temat produkowałem wiele razy i podawałem posty zresztą nie tylko ja i łatwo te tematy znaleźć w wyszukiwarce na forum. Wiec po co do kogo kol wiek pisać na gg? A o włamaniach przez gg nie słyszeliście ja już miałem 3 takie przypadki już nie korzystam z gg i mam spokój z traceniem numerów gg i hakerami oraz reklamami i paczkami wirusów przesyłanymi przez gg :P

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...