Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DemonBussy

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Kto ma, kto posiada, ile kosztuje na pln, płacimy raz czy co jakiś czas, czy można składać się na dwie lub więcej osób, czy ktoś z was już dostał bana za niego? Jak sam bot się sprawuje wedłóg was, bo z tego co widzę to na yt ładnie lata.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Z tego co wiem ten cheat nie jest już bezpieczny w użyciu są już bany , więcej info macie na forum twórcy cheata .

Opublikowano

Invinoos: nie wprowadzaj w blad ludzi . Jesli bocisz 24/7 to ban gwarantowany , lecz jak puscisz bota na 5h +/- to bana nie masz sie co martwic. Znajomym powysylalem boty od wyjscia d3 i bana do tej pory nie maja bo boca z glowa i tego bota tez posiadaja. Ja boce 24/7 2x boty i wyjdzie nowy patch wiem ze ban bedzie . Lecz za 5 min bede mial nowy key i nowa postac i kasa bedzie dalej zarabiana .

o.0 dałem tylko info. i nie wprowadzam ludzi w błąd i nie boce , bo nie gram od dawna już w tą grę.

Admin Cienia
Opublikowano

Każdy hack nie jest legalny i dostaniesz bana . Ja uzywam bota od wyjscia d3 ( swojego ) i dostalem dopiero 1 bana bo przeciez recznie jest jest mozliwe zebranie 500 mln zlota . Za to zarabiam kase na goldzie i to bardzo sporo pln/ na ah euro i takie diablo zwraca mi sie w miesiac po 20 sztuk albo i wiecej , bo tez zalezy od dropow . Lataja u mnie 2 boty i codziennie mam kase . Ta gra jest nudna , ale nie jest nudna jak codziennie na paypalu lub allegro widze kase :) Miesiecznie mam + jescze raz taka wyplate jak w robocie . Morda sie smieje bo gold schodzi na ah w 30 sec :).Wystawilem swojego bota na allegro raz ale zostalo usuniete przez nich , ale 15 osob zakupilo. Jesli ktos by byl zainteresowany to zapraszam na PM /GG 72983 Kwestia dogadania sie .

Invinoos: nie wprowadzaj w blad ludzi . Jesli bocisz 24/7 to ban gwarantowany , lecz jak puscisz bota na 5h +/- to bana nie masz sie co martwic. Znajomym powysylalem boty od wyjscia d3 i bana do tej pory nie maja bo boca z glowa i tego bota tez posiadaja. Ja boce 24/7 2x boty i wyjdzie nowy patch wiem ze ban bedzie . Lecz za 5 min bede mial nowy key i nowa postac i kasa bedzie dalej zarabiana .

Tak sklepanej historyjki jeszcze nie słuszałem, w rzeczywistości jeśli ktoś by miał z tego zysk to na pewne nie pisał by to tego w tak dziecięcy sposób, po drugie jest to w końcu informacja prywatna to po co ktoś ma się dzielić tą informacją? Niemam tu zamiaru nikogo gnoić ale niech takie rzeczy pozostaną prywatną sprawą. Skądś już to znam, "krowa która dużo muczy, mało mleka daje"

Dzięki za sensowne odpowiedzi. puki co wstrzymam się i zobacze jak ktoś ze znajomych może go potestuje albo wgl zakupi.

Opublikowano

Witam.... czy da się jakoś kontrolować , "falę banowania"?? chodzi o to , że kupując konto do bota , chciałbym troche na nim zarobić , żeby nie spalić go odrazu na samym starcie ,,,, konto z góry przeznaczam na straty , ale pasowało by , żeby chociaż troche zarobił....macie jakies taktyki na to??...niedługo wychodzi nowy patch , może lepiej wstrzymać się do tego momentu??

1377863814-U611928.png

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

hellbuddy tez nie jest bezpieczny a ja juz z nim latam z 3 mirsiace tylko nie wolno przeginac :D

To jakiś crack masz czy co? Bo podobno oni zwineli interes.

Opublikowano

czemu moj post zostal skasowany lub zakryty?

ja uzywam demonbuddy bo hellbuddy teraz aktualnie nie dziala , napis do mnie na gg 72983

Opublikowano

Tak sklepanej historyjki jeszcze nie słuszałem, w rzeczywistości jeśli ktoś by miał z tego zysk to na pewne nie pisał by to tego w tak dziecięcy sposób, po drugie jest to w końcu informacja prywatna to po co ktoś ma się dzielić tą informacją? Niemam tu zamiaru nikogo gnoić ale niech takie rzeczy pozostaną prywatną sprawą. Skądś już to znam, "krowa która dużo muczy, mało mleka daje"

Dzięki za sensowne odpowiedzi. puki co wstrzymam się i zobacze jak ktoś ze znajomych może go potestuje albo wgl zakupi.

Widzisz spotkałeś osobę która podzieliła się tym . Więc słuchaj tych co piszą tak albo ok to zarobisz , na paluszki :)

Admin Cienia
Opublikowano

Odpisałem ci w taki sposób gdyż zupełnie odbiegłeś od mojego pytania.

Opublikowano

o.0 dałem tylko info. i nie wprowadzam ludzi w błąd i nie boce , bo nie gram od dawna już w tą grę.

Powiedz mi jak w 5 min. możesz dostać nowy key? Kupujesz czy co?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...