Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ravia.eu i niesprawiedliwa administracja

Homelesske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten islamu to tez typek jest dostałem bana jak nic nie miałem a jak miałem moda to nikt nie reagowal teraz jak se hermaty dropiłem to nymfa pisze ze uczciwie się gra i nie było gadania czy chce czy nie chce ban ;/ w dupie z moim kontem ale IsAmU jak to czytasz to odbanujcie mu konto on nic nie miał !!!!!!!!!

Opublikowano

Każdy wiedział, że ten serwer będzie dnem .... w ogóle to każdy priv to gówno totalne ... już wole wbijać o końca lvl na PL'u niż grać na bezsensownych privach, które i tak upadają.

Co to tych ss'ów to administracja zawsze ma wszystko w dupie, ponieważ to są tak zwane "Dzieci", które cieszą się, że są GM'mami i że mam serwa, ale tak naprawdę to gówno z niego będą mieli. To tyle ode mnie.

Opublikowano

tak tak chcesz oczernić serwer bo dostałeś bana, smutne ;/

Wszyscy trollujcie bo dostaliście bany za cheaty.

Skoro jesteś w logach to sorry..

Co do serwera to zapraszam na serwer! Fajnie się gra :) a ceny nie są aż takie wysotkie, idzie się dorobić ;D

Opublikowano

Skoro isamu do Ciebie napisał pierwszy to oznacza to, że byłeś w logach i sprawdzał Cię czy nie jesteś na modzie, odpisałeś - miałeś datę przed nickiem - spoko, nie ma po co już do Ciebie pisać, a jeżeli Ty coś chciałeś od niego: od tego jest forum/support.

Nie widzę niczego dziwnego na tych ss'ach, obejrzyj sobie "dni z życia GM'a" to zobaczysz dlaczego do Ciebie napisał, zresztą nymfa Ci to wytłumaczyła, dlaczego ban itd.

Opublikowano

Dupa,Dupa

Logi to ich zasłona...

zobaczcie na filmiki isamu "dzień z życia GM"

Debil chodzi i banuje osoby bo mu nie odpisują,albo banuje za "auto oddawanie expa" chociaż sie tego udowodnić nie da stojąc przy kims 10s...

To samo z Veyneardem

jest filmik jak wali na WH na wojnie gildi i bana nie dostał bo ładuje w is i jest top1 to jest sprawiedliwość na ravii

Jak by mieli logi to by nie latali po m1 i nie szukali botów...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Up

Proszę dla dupoliza marcusnego opiszę działanie logów:

SS z logami : http://screenshooter.net/6376922/fxurqom

My widzimy od razu to na stronie gdy gracz pojawia się w logach i kiedy , następnie tepamy się do niego i sprawdzamy czy ma coś .

Czasem to może być spowodowane mega lagiem dlatego tepamy się do gracza i sprawdzamy.

Mówisz że byśmy nie latali po m1?

Te logi nie wykrywają fishbotów dlatego latamy i szukamy .

Więc panie dupolizulizaczku marcusny zamknij się jak o czymś nie wiesz i nie pierdol żadnych głupot.

A co do vaynearda widać dzieciaczku że nie wiesz że czasem na serwerach występuje błąd że gracz bije lecz tego nie widać.

Na wh trzeba 2x sprawdzić , trzeba relognąć i dopiero po relognięciu jeśli nadal nie widać że bije a mooby odlatują = wh

Opublikowano

@Up

SS z logami : http://screenshooter...6376922/fxurqom

My widzimy od razu to na stronie gdy gracz pojawia się w logach i kiedy , następnie tepamy się do niego i sprawdzamy czy ma coś .

Czasem to może być spowodowane mega lagiem dlatego tepamy się do gracza i sprawdzamy.

Więc panie dupolizulizaczku marcusny zamknij się jak o czymś nie wiesz i nie pierdol żadnych głupot.

A co do vaynearda widać dzieciaczku że nie wiesz że czasem na serwerach występuje błąd że gracz bije lecz tego nie widać.

Na wh trzeba 2x sprawdzić , trzeba relognąć i dopiero po relognięciu jeśli nadal nie widać że bije a mooby odlatują = wh

bambos bron serwera bron!! :D

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Vayneard 99 cisnął na modzie, był filmik i nie ma bana bo nie mógł być na tyle "głupi" żeby z takim level grać na tym :D beka :D

@Up

hahah przecież hack_log jest tak zjebane jak isamu

Opublikowano

Szkoda że przy innych graczach tak nie sprawdzacie, tylko od razu BAN

@Up

Widać nie umiesz go zrobić , u nas działa dobrze i jakoś nie zawodzi a pomaga w szukaniu botów : )

<facepalm>

Opublikowano

@Up

Gdzie od razu ban ?

Proszę mi powiedz , zawsze kurwa jak jestem to się teleportuje do gracza.

Nawet piszę w panelu logów że mam się tepnąć do gracza i sprawdzić .

@Up

Gadanie jak do słupa ; )

Dziecko używa cheatów a po otrzymaniu bana leci na forum o cheatach gadać jaki to jest "isamu zjebany"

Opublikowano

@UP

Przeczytaj wcześniejszy post bo widać masz problem z czytaniem , może w szkole cie nie douczyli ?

Tepasz się do gracza jeśli prawdopodobnie ma wh , relogam się i znów patrze czy ma wh żeby mieć 100% pewności czy mi się metin nie zbugował .

Opublikowano

@Up

Logi mówisz to dziwne że na modzie dropiłem szkaty na pustyni prze 2h dziennie i jakoś bana do tej pory nie ma -.-

A co do Veynearda jak występuje taki błąd to dlaczego Isamu banuje ludzi u których też nie widac że bija? może też mają ten błąd co niby miał Vey

na filmiku widac jak isamu traktuje takich ludzi

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ale skąd wiecie, że ban był za nic?

Wiecie ile dziennie miałem pw z płaczem, że nie ma żadnych hacków itp. a miałem konkretne dowody, że coś było...

Homelesske, łaski nie robisz, że będziesz grał na serwerze.

@Marcuś Możliwe, że oni z tymi logami to jak jak gf wciska, żeby ludzie się bali. Nie wiem, nie wtrącam się ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

@Up

widzialem ten filmik i z tego co pamietam to on jak sie skapnal ze go widza ze ma WH sciagnal bron i stal bez broni zeby nie bilo wiec nie pierdzielcie glupot ze to blad gry hahahahaha

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Jak czytam co piszecie to mi suty wykręca .

Serwer stoi, nie ma większych wad, jest stabilny. ogarnięta administracjia a płaczecie .

Płacz wynika nie z tego jak zachowują się GA tylko z tego że dostajecie bany za hacki a później co tu zrobić, i myśl "napiszę sobie na MPC jak to jest mi źle i dostałem bana a nie powinienem" <tonący chwyta się nawet brzytwy>, taka prawda.

Haters gonna hate ;)

Opublikowano

Popieram @ChoryFlow...

Nie umiecie używać cheatów to wasza sprawa, nie wiem po co nam wasze żale... Ja jakoś dałem radę i nie jadę jak większość co ma dropy 6 lvl i cisną pelerynki z KM... ;) I co...? Gram uczciwie i jakoś bana nie dostałem, więc nie wiem skąd pUacz... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...