Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ravia.eu i niesprawiedliwa administracja

Homelesske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro uważasz, że grałam na czitach to dlaczego do tej pory nie dostałam dowodu na to, że ich używałam tylko sugerujecie się jakimiś logami których nawet na oczy nie wadziłam ?

Opublikowano

Ych z tego co grałem ravia jest dla mnie syfem pamiętam rano wystawiałem sklep wbiłem za 1h i serwer off i czekaj do 12 i co wy o stabilności pierdolicie przez bity miesiąc co grałem dzień w dzień serwer off a te wasze banowanie i tak wam nie wychodziło, co jeszcze konta nie dałem typowi do 86 ciskałem na kamerze i bana nie było yle, ze raz Nymfa mnie sprawdzała, ale akurat expic kończyłem i all było czyste -.-. Po prostu jak nie umie ktoś używać czitów niech ich nie używa proste. Walles nie wiem po uja wchodzisz tu jak ci to nie odpowiada to hmm usuńcie swoja prezentacje serwera i tyle nie wbijajcie tu.

Opublikowano

Ja powiem wprost - Masz Cheaty - Wypierdalaj śmieciu (Śmieciu dla naszego serwera, inaczej pasożytem, odpadkiem.. bo tylko na takie określenie zasługuje ktoś kto OSZUKUJE gdy inni muszą się męczyć kilkukrotnie trudniej)

Oczerniasz administrację lub nie podoba ci się serwer i hejtujesz go kłamstwami? - Wypierdalaj, daj Nick aby dostać bana i sobie hejtuj, byle byś nie korzystał z naszego serwera.

Pozdrawiam wszystkich uczciwych,

a ci co piszą takie tematy na forum o cheatach (hah, śmiech mnie bierze) - Lepiej idźcie spać.

Hellou!

To ja też powiem wprost - nie lubisz CHEATÓW to wypierdalaj z tego forum..

Opublikowano

To ja też powiem wprost - nie lubisz CHEATÓW to wypierdalaj z tego forum..

Ja osobiście także nie przepadam za tym, że ja się męczę więcej od kogoś innego... Po prostu jestem tu bo chcę pomagać ludziom, który mają jakieś pytania związane z Metinem... ;)

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...