Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nową postacią opłąca się zacząć ?

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na metin2 pl i posiadam Woja Body 78lv skille G2/G1/G1/M8 po biologu oraz Ninja Dagger 75lvl skille G4/G1/M8/M4 też po biologu. Mam łuskę +9 all kd +4 5b + jakieś tam eq. Chcę zacząć grać nową postacią wbić 55lvl i chodzić na metki / czytać ku / robić biologa i moje pytanie brzmi Body czy Mental ? Nie chodzi mi o dropa tylko o normalną postać. Dodam tylko, że tamte dwie postacie 78 i 75lvl sprzedam na allegro i kupię za ta jakieś Yangi. Opłaca się zacząć od nowa a jak tak to Body czy Mental ???

Opublikowano

Do expa i do pvp jest dobry mental, ale za to mental jest słaby na metki i bossy chyba że na bossach z marmurami i dobrymi buffami. A body całkiem dobrze expi, skile na dobre, metki rozwala szybko, bossy z buta. Według mnie i tak mental, dobra broń, dobrze ogarnięte skile zarobisz na lordzie itd. :)

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Body i jeszcze raz body !:) Do expa oraz do metków także dobra jest postac sura WP a jego Ku nie są takie drogie jak bodego :P

Możesz także do wojownika body 55 zrobic sobie bufa ( chyba , że masz ) ślubek i na metki 2-ma postaciami :) kosiara niesamowita ;)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Napisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...