Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu... Java Virtual Machine Error

Memfistoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że już był nie jeden temat o tym ale ja sobie nie poradziłem. Jak duża część osób wyskakiwał mi błąd "Java Virtual Machine" i MC nie chciał się włączyć. Szukałem na googlach, tutaj, po ang i różne rzeczy poznajdowałem, może się trochę opisze...

System: XP SP3 32 bity (3gb ramu)

Minecraft: Crack

Próby: Próbowałem coś z plikiem *.bat, usuwanie javy, wgrywanie innych wersji, widziałem kilka programów co miały pomóc i nic nie działa dalej. Wiem że niektórzy przeinstalowali system i teraz im działa ale ja dla gry nie będę wszystkiego usuwał i instalował jeszcze raz. Za dużo roboty, brak czasu i chęci. Więc pytanie:

Czy ktoś wie co z tym mogę jeszcze zrobić?

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Próby: Próbowałem coś z plikiem *.bat, usuwanie javy, wgrywanie innych wersji, widziałem kilka programów co miały pomóc i nic nie działa dalej.

Z góry dziękuje :)

Reinstalowałem nie raz i nic nie pomogło. Dostałem jakiś program od kolegi i teraz wszystko działa.

Dzięki

Opublikowano

http://launch.minecraft.net/test.html

Poklikaj kilka razy aż załapie :D

Mam ten sam problem na drugim komputerze z Win XP... I tylko to mi pomogło...

67qtMtN.png

Opublikowano

Zainstaluj najnowszego net frameworka, opengl'a, directx'a i jave.

Przeinstaluj jeszcze minecraft usuwając folder .minecraft z

%appdata%

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Uwaga ! Miałem ten sam problem co autor tematu i go naprawiłem ! Podam Ci link do filmiku który pokazuje jak to zrobić, tylko muszę znalezdź ten filmik. Gdy znajdę odrszu daje w tym poscie linka ;) Czekaj cierpliwie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...