Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PES 13 - online pass

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzięki, a gierkę polecicie ? Bo nie grałem jeszcze nigdy w żadnego PESA, i myślałem żeby pobrać sobie 13 i pograć przez neta. A szkoda mi download sobie nabijać i później seedować. Na pewno kupię fifę 13 na Ps3, to myślicie, że czasem znajdę czas na Pesa bo demo na ps3 mi się podobało :D Czy może fifa mnie tak wciągnie, że nawet nie włacze pesa ? :D

Opublikowano

Polecam wszystkie czesci PES'a ;) Jest bardziej wymagajaca od FIFy.Daje wiecej satysfakcji no i jest zarejestrowana Liga Mistrzow ;)

ruch_13.jpg
Opublikowano

Powiem Ci tak, do wydania Fify 11 grałem tylko i wyłącznie w ISS/PES ale Konami coś popsuło moim zdaniem PES'a 2011 i sobie odpuściłem, podobnie z wydaniem 2012, w tym roku nie powiem bo PES wygląda dużo lepiej ale jeśli mam wydać ciężko zarobione pieniążki na jakaś kopaninę to biorę Fifę 13, brak licencji i możliwości wgrania jakiegoś patcha do PES do nadal tragedia, PES na komputer owszem ale na konsolę wybieram Fifę.

Nie zgodzę się z przedmówcą że PES jest bardziej wymagający gdyż nadal można rajdować z piłką przez całe boisko i strzelić bramkę, myślę że obie gry są "wymagające" PES ma jedynie coś lepszego od Fify a mianowicie sterowanie piłkarzem bez piłki co bardzo mi się podoba :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dobra to nie pobieram Pesa, niedługo fifa, będą mistrzostwa Polski to trzeba będzie w fife trenować na w pesie w demo przegrywam z amatorem :P A w fifie na legendzie wygrywam :D

Temat do zamkniecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...