Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy champ do tf i Late Game

byldezpolnocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma najlepszego champa i nigdy nie będzie.

Według mnie dobrym do TF i posiadającym dobry late jest shaco, ponieważ on wchodzi w TF zabija wrogiego Carry i ucieka lub pomaga dalej.

Opublikowano

Nie ma najlepszego champa, ale najlepsze champy do late/tf sa. Otoz sa to:

Irelia, Jax, Ziggs, Ryze, Ad carry, Malphite, Shen, Amumu, Leona

@down

Chodzi mi o to, ze nie ma champa najlepszego we wszystkich fazach gry, ale jedne champy sa mocniejsze w late od innych. Irelia po prostu jest boska w mid/late/tf, po zlozeniu TF+buty+wits end+warmog juz wymiata niemilosiernie. W tf moze zestunowac wrogiego carry na 2sek, ma ponad 50% tenacity (na solomidzie przeczytalem, ze to sie inaczej liczy niz 35% z merkurow+40% z pasywa+10% z masterek) i ma god moda

Opublikowano

Nie ma najlepszego champa, ale najlepsze champy do late/tf sa. Otoz sa to:

Irelia, Jax, Ziggs, Ryze, Ad carry, Malphite, Shen, Amumu, Leona

Nie ma najlepszego a jednak wymieniasz?

Zdecyduj się ;D

A poza tym nie rozumiem czemu irelia na TF dobra . Daj powód bo z tego co ja wiem to ona nie ma skilli AOE. Chyba że ci chodzi o tanka ale tank to każdy na TF musi być.

Opublikowano

Nie ma najlepszego champa i nigdy nie będzie.

Według mnie dobrym do TF i posiadającym dobry late jest shaco, ponieważ on wchodzi w TF zabija wrogiego Carry i ucieka lub pomaga dalej.

Padłem hyhyhyhy. Shaco jest do wycarrowania early. Potem troszkę bezużyteczny.

Nie ma najlepszego a jednak wymieniasz?

Zdecyduj się ;D

A poza tym nie rozumiem czemu irelia na TF dobra . Daj powód bo z tego co ja wiem to ona nie ma skilli AOE. Chyba że ci chodzi o tanka ale tank to każdy na TF musi być.

Irelia-jeden z najmocniejszych topów w grze. Typowy carrykiller. Jeśli Irelia doskoczy do któregoś z carrych to go po prostu zabije :) A jeśli nawet nie to carry nie zrobi dmg, ponieważ będzie zone'owany. Irelia potężny dmg, przy czym carry jej nic nie robi prawie :)

nf5l38.jpg
Opublikowano

Każda postać ma plusy i minusy, są postacie bardziej przydatne, i mniej, z tych bardzo przydatnych to ja znam Brand'a na przykład :D

Opublikowano

wszystko co ma AoE stun , snare , silence etc czyli ogólnie postacie napakowane CC jak Alistar , Morgana , Blitz , Shen , Malphite

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Padłem hyhyhyhy. Shaco jest do wycarrowania early. Potem troszkę bezużyteczny.

Irelia-jeden z najmocniejszych topów w grze. Typowy carrykiller. Jeśli Irelia doskoczy do któregoś z carrych to go po prostu zabije :) A jeśli nawet nie to carry nie zrobi dmg, ponieważ będzie zone'owany. Irelia potężny dmg, przy czym carry jej nic nie robi prawie :)

Padłeś, powstać, Powerade ! Heh nawet sam sobie zaprzeczasz. Skoro się ktoś nafeeduje w earle to jak może mieć złe mid i late? Czegoś tutaj nei rzumiem ...

Opublikowano

1.Amumu (Jego ulti jest tak zajeb*** ,że trzeba trolować by przegrać z amumu w teamie)

2.Nasus (Champion ,który ma w dupie losy drużyny w early i farmi,farmi,farmi a w late wbija na mida i ciśnie lane aż do nexusa. W tf odpalasz ulta W na przeciwnego ad i gg)

3.Poppy (Ulti na supporta albo tanka i ciśniesz na ad carry. Ogólnie jest mocny w late)

4.Shyvana (Bo to Shyvana)

Opublikowano

Wg. mnie do Team Fightów najepsze połączenie champów to:

- Galio

- Nunu

Dlaczego?

Galio używa ulta, po 1 sec Nunu używa swojego ulta i PENTAKILL.

Najbardziej polecam Nunu, ulty 600 DMG na 6 lvl, ale niestety musi się wycastować :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...