Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa forma zwrotu

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno support bedzie mial mniej pracy a inne zgloszenia beda rozpatrywane szybciej

Teraz nie trzeba bedzie czekac tygodnia zanim oddadza ci rp lub ip za bohatera

Ciekawe czy jak juz oddales kiedys bohaterow to bedziesz mogl jeszcze raz przez ta opcje

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

No fajnie to wyglada ale trochę to głupie bo miejąc 3 żetony możemy sprzedać tylko np. 2 skórki i 1 bohatera, a pisząc do supportu mogliśmy sprzedać i tego 3 i tego 3 ;( Nie wiem czy do dobrze odebrałem.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Przezacnie, POSTACIE MOGA MIEC AZ 90 DNI! Ale za*ebiscie. Chyba bede mogl jeszcze sprzedac Karme. Tylko nie wiem, czy nie sprzedac Dariusa kupionego za rp ze znizki

Opublikowano

Przezacnie, POSTACIE MOGA MIEC AZ 90 DNI! Ale za*ebiscie. Chyba bede mogl jeszcze sprzedac Karme. Tylko nie wiem, czy nie sprzedac Dariusa kupionego za rp ze znizki

Dariusa nie opłaca się sprzedawać op shit

postacie nie muszą mieć 90 dni .

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

To o co chodzi z tymi 90 dniami?

Chodzi o to że jak kupiłeś postać 2 miech temu to masz jeszcze 1 miech bo potem jej już nie sprzedasz

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Trochę nie zrozumiałem do końca jeśli kupiłem postać w zwykłej cenie wcześniej niż 90dni to mogę go sprzedać czy nie ? Albo np. kupiłem kiedyś postać za 6400 a teraz kosztuje 4800 to dostane tyle ile kiedyś wydałem ?

@EDIT Trochę nie fajne jest to, że jak już minęły te 3 miechy to nie można sprzedać.

Opublikowano

Musze Cie zmartwic, bo nie jestem unranked i u mnie wiedza, co to counter pick&strategy&items. Varden's mail i Darius sie sklada. Jakby go zbuffili tobym nie sprzedawal

Opublikowano

Możemy zrefundować jedynie zakup dokonany w ostatnich 90 dniach, więc nie przyjmujemy żadnych promocyjnych skórek kupionych rok temu!

to oznacza że jak kupiliśmy postać 91 dni temu to już jej nie sprzedamy.

pozdrawiam

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko szkoda że można mieć tylko 3 żetony. Gdyby się odnawiały np. co 2 miesiące, lub więcej to było by trochę lepiej. Ale w sumie, jak to mówi przysłowie "Dasz palec, będą chcieli całą rękę".Chociaż nie będzie trzeba czekać na odpowiedź supportu.

Game Over

Opublikowano

Darius op? Aahahhahahahahaha. Wyjdź.

Co do tematu, była już dyskusja na ten temat jak pojawiło się na PBE. Dobrze że to wprowadzili, szczególnie dla tych którzy oddali już 3 postacie :)

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Ciekawe czy rzeczywiście zrefreshuja się zetony w sezonie 3. Ma ktoś konkretne info ?

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Sprzedałem już skina i postać został mi jeden żeton i teraz pytanie , @up... pisało że 90 dni(...) nie można sprzedać ,ale jeżeli napisze do supportu to mi mogą to zwrócić?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...