Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Konkurs - Nowy rok szkolny !

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest za pisaniem do Admina? Bo widać organizatorzy mają nas w za przeproszeniem dupie. Dzięki wielkie za konkurs, w którym wybieracie osoby łamiące regulamin.

@Down mi akurat nie chodzi o ciebie, bo nic nie wiem o jakimś kopiowaniu. Mi chodzi o miejsce 3, które nie dość że nie jest w HD, to na dodatek widać że robione w Paincie. Były dużo lepsze prace (nie, nie chodzi mi o moją beznadziejną).

Game Over

Opublikowano

Japier.... nie chce tych -15% czy ile tam jest odbierzcie mi to, "za kopiowanie elementow". I dajcie komuś innemu kto brał udział w konkursie.

2yzq.png

Opublikowano

Tak, macie rację. Zjebaliśmy.

Prawdę mówiąc, to ja z Baksiem wybraliśmy 2 i 3 miejsce, tak spodobały Nam się prace, że o wymiarach całkowicie zapomnieliśmy.

Jako rekompensatę za nerwy (nie potrzebne, zresztą) i problemy, postanowiłem, że wybierzemy po raz kolejny 2 i 3 miejsce i w najbliższym czasie zorganizujemy konkurs- bez fail'i! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...