Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin 2 sg-body czy ninja ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie :) można powiedzieć że mam ok 130kk na start ale nie wiem kim grać ? Chodzi mi o bodego którym mogę wbić za to aurę na p albo daggera ? Jak myślicie kim lepiej ? Od razu proszę o wyjaśnienie dlaczego body albo dołączego dagger

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Ja proponuję, żebyś zagrał daggerem ;)Tańsze eq i ku, niż na bodego, Jest moc na wyższych lvlach, a wgl to wszyscy grają bodym i rzygać mi się już nim chce... Polecam daggera ;d

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Dagger ze skillami na P ma to pierdyknięcie, mowa o chmurce i zasadzce, jednak co do expa to z bodym nie ma co się porównywać moim zdaniem... Odpowiedź jest prosta, jeśli wolisz prosty exp to graj bodym, jeśli jednak masz tyle chęci aby expić ninją to wybierz ją... ;)

Opublikowano

Dagger, lepszy w pvp według mnie. Tańsze itemy i ku, bodego sobie zrób na metki do m2 bo eq nie drogie do dropa.

A ku daggera dość tanie.

:)

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

wolałem jedną postać pod wszystko bo moim zdaniem większą przyjemnością jest gra tylko na 1 postaci:)

Szkoda mi tylko trochę yangów na wbijanie zasadzki radami bo to też koszt prawie 100kk a bez rad średnio pół roku czytania zasadzki mi się nie uśmiecha :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

wolałem jedną postać pod wszystko bo moim zdaniem większą przyjemnością jest gra tylko na 1 postaci:)

Szkoda mi tylko trochę yangów na wbijanie zasadzki radami bo to też koszt prawie 100kk a bez rad średnio pół roku czytania zasadzki mi się nie uśmiecha :(

Jeśli postać do wszystkiego i z tych 2 to body

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

lepiej body chyba. Szkoda rad na zasadzke ... juz lepiej wolniej wbijac skille daggerem. A co bodego to tutaj mozna o radach gadac, bo aura 1kk jak nie wejdzie to duza strata >.>

1364672805-U250359.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...