Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migrating account.

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wchodziłem sobie na minecrafta normalnie. Dzisiaj wchodzę i pisze mi że Account Migrating. I tutaj jest problem bo wiem że coś na emaila przysyłają, lecz nie mam hasła do niego. Da się to jakoś obejść? Nie chce się logować za pomocą Emaila.

Opublikowano

? ja mogę normalnie wbić nie wiem spr sobie przypomnieć hasło do konta @(e-mail)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Własnie nie wiem jakie jest hasło. Próbowałem odzyskać ale też dupa. Nie pamiętma hasła od jakiegoś miecha już, a tutaj takie o.

Opublikowano

ale nie możesz zmieniać ustawień jak się zalogujesz to ci takie coś wyskakuje i jesteś ciągle wylogowany?Masz premium?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Na profilu na minecraft.net jest napisane, że możesz 'wyemigrować' konto Minecraftowe do konta Mojangowego i tym kontem możesz się posługiwać we wszystkich grach Mojang. Pewnie twoje konto stoi w kolejce i dlatego nie możesz się zalogować.

d7on4a.jpg

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Wystarczy poczekać, raczej nic nie zdziałasz. :D

No chyba, że do nich napiszesz z prośbą o usuniecie takiego działania. Powiedz, że na nic się nie zgadzałeś. A jeśli to rzecz którą wszyscy będą przechodzić to nie masz wyboru. ;)

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...