Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MinecraftZone - [JAIL] [1.3.2] [AUTORSKI] [JEDYNY TAKI W POLSCE]

Kraksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm , widzę że pomyśł nie wiem czy mój , wypalił na serwery jail , nie wiem czy sam wymyśliłeś żeby zrobić serwer jail , czy poprostu zobaczyłeś u mnie , ale fajnie jakby było więcej takich serwerów , napewno wbije , pozdrawiam .

HoopDead_eune_10_4_logo.png

Opublikowano

Hmmm , widzę że pomyśł nie wiem czy mój , wypalił na serwery jail , nie wiem czy sam wymyśliłeś żeby zrobić serwer jail , czy poprostu zobaczyłeś u mnie , ale fajnie jakby było więcej takich serwerów , napewno wbije , pozdrawiam .

Miałem pierwszy w Polsce serwer, który był przed serwerem Warmexa, zrobiłem już drugi taki serwer około miesiąca temu, lecz właściciel ( byłem technikiem ) miał wyrypane po całości, dlatego postanowiłem stworzyć swój serwer.

Opublikowano

krakers następny serwer ile już miałeś serwerów 5 czy 6 serwerów ? weż ustabilizuj się wkoncu kup sobie dedyka i zrób sobie jakiś serwer bardziej unikalny którego naprawdę nie ma w Polsce.

Opublikowano

Długo jeszcze ?? Bo nudzi mi sie :/

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

no własnie sam jesteś pajacem jak możesz wydawać ciężko zarobione pieniądze rodziców na serwery które i tak po miesiącu i później upadają

Opublikowano

Koleś, jak ciężko zarobione pieniądze jak sam pracuje i na to zarabiam, więc jakich rodziców, co Ty wgl opowiadasz.

Serwer upadł przez kretyna, który wycofał się ze spółki i usunął najważniejsze pliki.

A jeśli mówicie o serwerach, gdzie byłem jedynie Technikiem, to za nie już nie odpowiadam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...