Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] trybunał

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś , weszlem w trubunał i tak bylo że moge im pomoc ukrać niegrzecznych graczy , przeczytałem wszystko dokładnie . I tak napisali ze moga w tym wziasc udział gracze ktorzy sami nie byli karani (ja byłem 1 raz) lecz moglem ukarać lub ułaskawić . Pytanie czy za to jest jakas nagroda ? Jak tak to jaka ? Jesli to IP to ile ? I czy jakos mozna zdobyc IP pomagajac im ? Pozdro

Opublikowano

Witam dziś , weszlem w trubunał i tak bylo że moge im pomoc ukrać niegrzecznych graczy , przeczytałem wszystko dokładnie . I tak napisali ze moga w tym wziasc udział gracze ktorzy sami nie byli karani (ja byłem 1 raz) lecz moglem ukarać lub ułaskawić . Pytanie czy za to jest jakas nagroda ? Jak tak to jaka ? Jesli to IP to ile ? I czy jakos mozna zdobyc IP pomagajac im ? Pozdro

Byłeś karany banem czy tylko ostrzeżeniem?

Dostaje sie ok. 15 IP za DOBRZE rozwiązaną sprawę (czyli np. jeśli uważasz że gracz zachowywał sie źle i postanowiłeś dać mu "Punish" i reszta też tak zagłosuje to gracz dostaje bana i dopiero wtedy otrzymujesz IP) .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz bo coś w tym filmie zwiastującym patcha było że usuwają nagrody, ale ogólnie to za każde pozytywnie rozpatrzone zgłoszenie można / można było dostać 5 IP, czyli 75 IP dziennie, jeśli wszystkie zgłoszenia rozpatrzyłeś poprawnie.

W trybunale można głosować nawet jak byłeś karany, chodzi o to że nie możesz oceniać innych zgłoszeń jeżeli aktualnie posiadasz bana.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Obejrzyj spotlight tego patchu - niektórzy wchodzili na trybunał TYLKO dla IP i takie osoby były najmniej trafne w osądach. Dlatego to usuwają.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Dostałem bana perma, a po 3 dniach mi przysłali maila, że przez złe działania graczy w trybunale skracają mój wyrok tylko do tygodnia, także to prawda, sam w trybunał wchodziłem z pare razy i pykałem zawsze punish. Więc to dobre rozwiązanie :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...