Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy mógłby ktoś mi napisać czy CraftServ.pl nada się?

michal1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej Ci polecam. Najlepszy hosting serwerów minecraft w Polsce. Teraz kupując dostajesz upust 20%. Niedawno zwiększyli podwójnie ram. Masz mapę serwera na przeglądarce, menadżer pluginów, świetny panel, kolory w konsoli, szybka pomoc techniczna, wiele promocji, wiele konkursów, własne ip i wiele, wiele więcej... Bierz. ;)

Opublikowano

Mam podobne zdanie jak UP , dodam jeszcze , że jeśli zaczynasz swoją przygodę z serwerami to ten hosting na początek będzie najlepszy ;] (ewentualnie z czasem jeśli będziesz chciał zacząć dość profesjonalny serwer z większym ramem i slotami to przyda się dopiero zmiana hosta , ale na początek craftserve jest najlepszy )

s4ElBud.png
Opublikowano

Bardzo ci polecam craftserve.pl jest to dobry hosting nie ma lagów dobry jest, też mineserv.eu taka mała rada

Obecnie mam hosting mineserv.eu ale nie podoba mi się zbyt często coś nawala u nich.

Opublikowano

Świetny kontakt, przyjazny panel, pełna kontrola pluginów. Zresztą sam zobacz jacy ludzie kupują u nich serwery.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Aha, i jeszcze jedno ponieważ miałem server na mineserv.eu i nie był opłacany przez dłuższy czas i "wygasł" i pytanie czy da się jakoś odzyskać save??

Opublikowano

@up , wina twojego neta , lub 512 mb ram -_-

@top

Mialem i polecam serwer , zero lagów , mila administracja (chodzi o pomoc :P)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Craftserve to najlepszy hosting. Jedynym minusem jest to że jest drogi ale naprawdę opłaca się! Kupuj śmiało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...