Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

Jano900

Dylemat  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by?cie wybrali?

• Naprawi?bym i sprzeda?
    • Czeka?bym do kupna komputera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekaj . Nazbieraj na Kompa i potem myśl o naprawie konsoli chociaż dla mnie te "Plejki" i "IksBoksy" to szmelc. Najlepszy laptop. Wszędzie weźmiesz i zagrasz we wszystko tak jak na PS czy xBox.

Opublikowano

Up, ta jeż tak mówiłem dopóki nie zakupiłem ps3... Nie martwisz się czy dana gra Ci pójdzie, lepiej się gra w Samochodówki,Sportowe gry niż na kompuetrze czy laptopie, EyeToy, fajna zabawka.

TOPIC:

Jeżeli będziesz miał bardzo dobrego kompa to lepiej napraw i sprzedaj tego xbox'a.

skpUo.png

Opublikowano

Dwadzieścia trzy do sześciu. Chyba jednak faktycznie sprzedam ale jednak żal tego wszystkiego a najbardziej halo 3 i guerilli.

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zostawiłbym xboxa. Jest to fajna konsolka, z kinektem jak byś miał to juz cudo. A kompa wg mnie musisz mieć takiego super-masz konsole.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Poczekaj . Nazbieraj na Kompa i potem myśl o naprawie konsoli chociaż dla mnie te "Plejki" i "IksBoksy" to szmelc. Najlepszy laptop. Wszędzie weźmiesz i zagrasz we wszystko tak jak na PS czy xBox.

O wszystkim można coś złego powiedzieć, np. ja o laptopie powiem, że ciężko z wymianą części np... ;) A przy kompie możesz wymienić wszystko bez większej znajomości jego budowy...

@Top

Jak Ci żal to kup kompa i potem pozbieraj na naprawę Xboxa... Innego sposobu nie ma, żeby mieć jedno i drugie... ;)

Opublikowano

Ta laptop najlepszy ale trzeba wydać 7000 tysięcy zł aby wszystko działało. Nadal nie wiem co zrobić.

Opublikowano

ref

Ciągle nie wiem co zrobić. Jak sprzedam dużo zarobię jak nie to stracę ale za to będzie xbox360.

P.S zauważyłem pewną trudność xbox360 jest "spiracony" więc może być problem ze sprzedażą.

P.S spiracony bo gry na xboxa są fest drogie.

Opublikowano

Ja by

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ja bym na twoim miejscu naprawił go i grał na nim a nie kompa robił jedynie możesz pobierać sobie gry na xbox-360 i grac na nim albo go naprawić i sprzedać.

P.s:Napisz co ci się w nim zepsuło .

Opublikowano

Sam nie wiem ale jest bsod coś się przegrzało. Moje pytanie brzmi czy da radę sprzedać spiraconego bo jak nie to mamy problem.

P.S dostałem od wujka 100zł bez okazyjnie więc naprawa wyjdzie za darmo jak by się nie dało sprzedać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...